Chart Art Fair: Kunst og kultur på Kunsthal Charlottenborg

Chart Art Fair
Foto: PR

For femte år i træk slår Chart Art Fair dørene op til Kunsthal Charlottenborgs historiske og smukke haller og inviterer indenfor til et mekka af nordisk samtidskunst.

Håndplukkede favoritter og nye værker fra 33 nordiske gallerier står klar når festlighederne løber af stablen d. 1-3. september.

Igen i år er der lagt op til et tæt pakket program for den kunstfyldte weekend. Foruden kunsten, som må siges at være messens hovedperson, byder Chart Art Fair nemlig også på ’Chart Social’, ’Chart Design’ og ’Chart Talks’ – en række af events, talks, performances og oplevelser inden for arkitektur, design, gastronomi og musik i de smukke lokaler, såvel som ude i Charlottenborgs solrige gård.

Læs også: ELLE Decoration guider: 7 kunstudstillinger du skal opleve lige nu

Også danske Hay er hoppet med på vognen og lancerer, i samarbejde med Chart, en serie af posters med værker af de kunstnere, der udstiller på messen. Tanken bag er at gøre kunsten lettere tilgængelig for flere mennesker.

Når du ikke forbi selve messen, kan du dog stadig få en bid af kagen, da plakaterne også sælges i udvalgte Hay-butikker verden rundt. 

Chart Art Fair så dagens lys for første gang i 2013, da en håndfuld af Københavns gallerier slog deres kreative kræfter sammen og skabte rammerne for messen. Målet var at udfordre den traditionelle oplevelse af kunst samt at fremme nordisk kunst på den internationale scene.

Et mål, der må siges at være nået, da Chart Art Fair i dag – med bare 5 år på bagen – er en prominent platform for nordisk samtidskunst på den internationale kunstscene. 

Du kan se hele programmet for Chart Art Fair, og læse mere om de mange kunstnere og events her.

 

Chart Art Fair Foto: PR

 

 

Relaterede artikler