Boligredaktørens note: Rossana Orlandi

I næste uge rejser ELLEs boligredaktør, Mette Skjødt, til Italien, for at deltage i designugen i kreative og fashionable Milano. 

Især kvinden bag designgalleriet, RO, Rossana Orlandi, har Mette Skjødt en særlig respekt for, og hun kan ikke vente, til hun skal besøge Rossana Orlandis autentiske og idylliske galleri, som byder på kunst med kant i naturskønne omgivelser. 

Læs også: ELLE Rejser: Modens by, Milano

''I næste uge er der designuge i Milano og noget af det, jeg altid glæder mig til, er at besøge det festlige (og ekstremt toneangivende) designgalleri RO, der er drevet af verdensdamen Rossana Orlandi.

Hun er sindssygt dygtig til at spotte designere med en vis kant og hendes sted er derfor altid et godt spot at smutte forbi for ren inspiration.

Og så ligger det for øvrigt i den skønneste have og med café i det lækreste gårdmiljø, hvor det bestemt kun gør godt at tage et kaffebreak. Stedet er åbent for alle, så næste gang, du skal til Milano, så smut forbi... Måske du kan få et glimt af divaen. Smag for design får du helt sikkert.''

Psst... Du kan følge ELLE Decorations oplevelser under designugen i Milano på Instagram (@elledecorationdk), og så kan du desuden også se et par billeder fra Rossana Orlandis designgalleri, RO, i galleriet nedenfor. 

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Boligredaktørens note: Verdensdamen, Rossana Orlandi

Relaterede artikler