Pop-up shop The Apartment åbner pop-up shop med design og kunst

Er du fan af eklektiske sammensætninger, farverigt interiør, og interesseret i internationalt design og kunst fra det 20.århundrede, så kender du med sikkerhed allerede The Apartment. Denne sommer udvider design- og kunstsamler Tina Seidenfaden sit velrenommerede univers med en pop-up shop på historiske Bredgade i hjertet af København, så nu får du mulighed for at dykke ned i endnu flere unikke fund og kunstperler.

I pop-up shoppen præsenteres et bredt udvalg af kunst og design fra det 20.århundrede. Det vil være muligt at finde alt fra lamper og møbler af den italienske 1980’er kult-designer Ettore Sottsass til fletmøbler fra 1960’erne af det franske designikon Charlotte Perriand. På kunstfronten kan du forvente at finde værker af internationalt anerkendte kunstnere som Olafur Eliasson, Georg Baselitz, Yto Barrada, Tal R og mange flere. Kort sagt, vil der være rigeligt at gå på opdagelse i og forelske sig i.

Læs også: Normann Copenhagen lancerer kunstkollektion

Udvalget i butikken er fundet på Tina Seidenfadens mange rejser, og det gør samlingen til noget helt særligt for hende:
”At rejse er afgørende for min kreativitet som samler. På en måde føles denne sommers samling mere personlig. Samlingen er fuld af objekter, som jeg har fundet og forelsket mig i. Når du rejser, oplever du kultur fra allerforreste række. Med samlingen har jeg ønsket at vise en eksplosion af kulturer som er forskellige, men forenelige. Det er en hyldest til tanken om, at der er mere, der forener os end der skiller os ad – både når det kommer til design og til livet.” – Tina Seidenfaden, grundlægger og ejer af The Apartment.

The Apartment Pop-Up Shop
Bredgade 28, København
Åben fra onsdag til fredag: 11-17.30 og lørdag: 11-15 fra juni til september 2019.

Klik dig gennem galleriet og se ELLE Decoration redaktionens favoritter fra The Apartment.

The Apartment åbner pop-up shop med design og kunst

Relaterede artikler