Brass Oil Burner Aesop lancerer duftende interiør

Foto: Aesop
Australske Aesop er kendt for sine skønne, velduftende produkter og butikker, der med ét får dig overbevist om at bruge en mindre formue på sæber, olier og dufte. Universet er så gennemført lækkert, at det halve kunne være nok.
 
Men det er det heldigvis ikke.
 
 
Nu lancerer Aesop så et nyt musthave item. Brass Oil Burner er en interiørgenstand, der ikke bare er en fryd for øjet i sig selv, men også anbefales til brug sammen med Aesop Oil Burner Blends og fyrfadslys.
 
I forbindelse med lanceringen af Oil Brass Burner lancerer Aesop desuden en ny Oil Burner Blend, Béatrice, som er den fjerde i Aesops sortiment af olier. Béatrice er en træ- og citrusagtig duft med noter af patchouliblomst og atlantisk ceder.

Foto: Aesop

Brass Oil Burner er designet af det australske Studio Henry Wilson og udarbejdet i solid messing, hvorfor det smukke og æstetiske resultat vejer intet mindre end et kilo. Designeren bag Brass Oil Burner fortæller, at ”formålet med designet var at skabe en beholder, der både fungerede som et værktøj og havde et rituelt kunstnerisk præg over sig, men også at afspejle Aesops passion for østlig designfilosofi”.
 
 
Henry Wilson og Aesop har før arbejdet sammen, og studiet står da også bag to af Aesop signaturbutikker. Hvis du ikke allerede har besøgt en Aesop butik, så kan det kun gå for langsomt – de er nemlig elegante og delikate fra gulv til loft. Du kan besøge Aesop på Værnedamsvej, i Store Strandstræde eller i brandets shop i Magasin på Kgs. Nytorv.
 
Brass Oil Burner ligger til 1.200 kroner og fås i Aesops butikker samt online fra den. 24. september 2018.
 

Relaterede artikler