Nyt ELLE Decoration Årets smukkeste julemagasin er på gaden

Styling: Thilde Maria Kristensen // Foto: Chris Tonnesen

Tekst Katrine Fromberg Kiehn

I ELLE Decorations jule-issue får du masser af inspiration til chikke designgaver, du selv kan skrive på ønskelisten eller som du vil elske at give til én, du holder af. Vi har håndplukket tidens mest fortryllende julepynt, så du kan sætte rammen om julen og løfte stemningen i dit hjem, nu hvor de kolde, mørke vintermåneder står for døren, og så har vi fundet fine vintagesager til dit juletræ, smukke snoede lys til dine stager og finurlige figurer til vindueskarmen.

Du kan også lade dig inspirere af tre stilfulde kvinder, der alle pynter op og skaber julestemning på hver deres måde. Med alt fra pastelfarver til svenske loppefund viser de, hvordan julen kan tage sig både personlig, smuk og hyggelig ud. Se, hvordan kunstner og designer Helle Mardahl dækker et helt igennem overraskende og eventyrligt julebord, der forener gamle traditioner og moderne design og dyk ned i presseansvarlig Vicky Nordhs skæve, farverige og humoristiske univers.

Er du fan af stylisten og juleentusiasten Helle Høgsbro Krags fine jule-popup-shops, der efterhånden er blevet en fast tradition for juleglade københavnere? I det nye magasin kan du møde Helle Høgsbro Krag helt privat; vi har sat hende stævne i hendes misundelsesværdige hjem til en snak om traditioner, farveglæde og stilfuldhed. Så glæd dig til at blive klogere på kvinden bag Holly Golightlys lækre vinduer, tidens fineste jule-kreationer og den legendariske butik Crème de la Crème à la Edgar – og til at få et kig ind i fantastiske hendes univers.  

Alt sammen og meget mere får du i det nye ELLE Decoration, der er på gaden nu.
Vi håber, du har lyst til at læse med.

God læselyst og god december fra ELLE Decoration-redaktionen.

 

Relaterede artikler