7 fortolkninger af Arne Jacobsens ikoniske 7'er

I samarbejde med syv anerkendte designere hylder Fritz Hansen den ikoniske 7'er stol designet af Arne Jacobsen, som i år kan fejre 60 år i Danmark.  

De 7 fortolkninger af 7'eren kan ses på en særudstilling, som åbnede den 16. juli 2015 på Design museum Gent i Belgien. Udstillingen vil turnere over det meste af verden og vil både inkludere stop i metropoler som Oslo, London og Tokyo. 

Se også: På besøg hos... Anne-Dorthe Larsen & Kasper Smith

De 7 arkitekter, som Fritz Hansen har inviteret til denne opgave, er Bjarke Ingels Group, Carlos Ott & Carlos Ponce de León, Jean Nouvel Design, Jun Igarashi, Neri & Hu, Snøhetta og Zaha Hadid Design, som alle har fortolket 7'eren ud fra deres personlige design-DNA.

Administrerende direktør for Fritz Hansen, Jacob Holm, er meget begejstret for projektet:

"For 60 år siden designede Arne Jacobsen 7'er-stolen. I år er Jean Nouvel, Bjarke Ingels Group, Zaha Hadid, Snøhetta og Neri & Hu i blandt de 7 arkitekter, der har accepteret vores invitation til at fortolke stolen. Resultaterne viser endnu engang relevansen af stærkt, tidløs design og understreger i den grad, at stolen stadig har sin berettigelse i dag" , fortæller Jacob Holm. 

Se også: Feminin retro - inspiration til din bolig

Du kan se alle de 7 fortolkninger af 7'er-stolen i galleriet.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

7 fortolkninger af Arne Jacobsens 7'er

 

Relaterede artikler