6 interiørprofiler, du bør følge på Instagram

 
  •  
foto: @framacph

Selv den mest erfarne interiør-connaisseur har brug for inspiration, og Instagram er det perfekte sted at få sin daglige dosis. 

Designhuse, indretningsarkitekter, møbelbrands og helt almindelige mennesker med et skarpt øje for interiør sørger konstant for inspiration til din bolig. Måske du spotter den helt rigtige bordlampe, falder over en uventet farvesammensætning eller bare drømmer dig væk i smukke billeder af velindrettede hjem - Instagram har altid noget nyt at byde på. 

Læs også: De 9 bedste vintage boligbutikker på Instagram

Når millionvis af brugere lægger millionvis af billeder op hver eneste dag, kan det dog være svært at navigere rundt og finde lige netop de profiler som vil pynte i dit feed. ELLE Decoration har derfor udvalgt et par af vores favoritter, som vi varmt kan anbefale at give et like. 

@framacph

Følg designvirksomheden Framas filosofiske univers, når de deler ud af inspiration og fine fristelser. 

 

Et opslag delt af FRAMA (@framacph) den

11. Okt 2017 kl. 1:08 PDT

@thespacesmag

For dig der elsker smukke, arkitektoniske rum. Profilen tager dig verden rundt - fra cool caféer i London til farverige gallerier under den spanske sol.

 

Et opslag delt af The Spaces (@thespacesmag) den

6. Okt 2017 kl. 10:16 PDT

@decus-interiors

Følg med for et univers af lækre billeder i afdæmpede jordfarver. Profilen er drevet af fire australske kvinder, der sammen driver et indretningsfirma af samme navn.

@dorotheemeilichzon

Indretteren bag det nye Henrietta Hotel i London. Med et skarpt øje for interiør er hendes instagram fyldt med den slags billeder, man får lyst til at flytte ind i.

@millecollinflaherty

ELLE Decoration-stylist med blik for mønstre, kunst og det fængende billede.

@elledecorationdk

Følg selvfølgelig også med når ELLE Decoration deler ud af favoritter, sneak-peaks på kommende magasiner og al den interiørinspiration dit hjerte kan begære.

Relaterede artikler