Volvo Ocean Race
Foto: PR, Daniel Rasmussen og Sidsel Alling
Annonce

Invitation: Kom med ELLE til sustainability-debat i anledning af The Ocean Race i Aarhus

Af ELLE Native, Annonce for Volvo 12/05/2023
Går du op i sæsonens mode, men er du samtidig bekymret for klodens ve og vel? Så skal du sætte et stort kryds i kalenderen d. 31. maj, hvor ELLE og Volvo sammen sætter fokus på bæredygtighed i anledning af den klimaneutrale kapsejlads, The Ocean Race. Eventet byder på spændende temaer inden for miljø til både vands og lands, perspektiver fra prominente meningsdannere og eksklusive goodiebags til alle tilmeldte deltagere.

Hvad har ELLE tilfælles med Volvo, og hvad har en miljøaktivist tilfælles med en content creator?

Svaret er simpelt: Et fælles ansvar for at italesætte miljø og klima.

I slutningen af maj lægger den klimaneutrale kapsejlads The Ocean Race til kaj i Aarhus, og i den anledning inviterer ELLE til sustainability-event i samarbejde med Volvo. Overskriften på arrangementet lyder: Klimaets kapsejlads: Hvordan når vi i mål? og er en paneldebat styret af journalist og podcastvært Thomas Skov med perspektiver på bæredygtighed og et særligt fokus på bølgen blå.

Sammen skal vi dykke ned i problematikkerne og blive klogere på, hvad vi kan gøre for at rydde op i skraldeøerne, der flyder rundt i verdenshavene, hvordan vi bliver endnu bedre til at genbruge, end vi er nu, og hvordan vi ændrer vores vaner til det bedre; både globalt, nationalt og lokalt.

Hør blandt andre content creator Emilie Lilja, redaktionschef hos ELLE Nikita Andersen, havbiolog Signe Brokjær samt miljøaktivist i Plastic Change Malene Høj Mortensen diskutere klima, miljø og ansvarlighed – og ikke mindst deres forventninger for fremtiden inden for hver deres ekspertiseområde.

Vi serverer bobler og forfriskninger undervejs, og inden du går hjem, får du en eksklusiv goodiebag til en værdi af mere end 450 kr., hvis du husker at tilmelde dig eventet herunder.

PRAKTISK INFORMATION

Dato og tid: 31. maj 17.00-18.00
Sted: Volvo Pavillonen på Nordhavnsgade ved Aarhus Havn
Tilmelding: Lukket for tilmeldinger.

The Ocean Race x Volvo

Verdenshavene er i krise. Forurening med mikroplastik og en konstant forværring af biodiversiteten er begge symptomer på, hvor galt det står til i bølgen blå. Netop verdenshavenes problemer er omdrejningspunktet for The Ocean Race; den ikoniske kapsejlads, som sejler verden rundt med budskaber om havets sundhed. I år lægger sportsarrangementet til kaj i 8 byer rundt i verden, heriblandt i Aarhus.

Som en af arrangementets hovedsponsorer er Volvo i år med til The Ocean Race. Fra d. 29. maj – 8. juni kan du derfor besøge Volvo Pavillonen ved Aarhus Havn, hvor festlighederne omkring kapsejladsen finder sted. Læs meget mere lige her.