Mie Juel for BYD
Annonce

Stylist og content creator Mie Juel: ”Den største selvforkælelse for mig er tid”

Af ELLE Native, Annonce for BYD 13/11/2023
Med et travlt arbejdsliv, et travlt familieliv og et hjem under renovation er den lille luksus et vigtigt element i Mie Juels liv. Hun holder af lange gåture ved havet, gode snakke med venner og så er hendes hyppige køreture fra Hornbæk til København det perfekte afbræk fra hverdagen, hvor hun rigtig får tid til at være sig selv.

For Mie Juel er køreturen et frirum. En lille tidslomme, hvor hun kan være helt sig selv med sine tanker, egne playlister eller den podcast, hun endelig finder anledning til at lytte til.

”Ofte er det netop dér, i bilen på vej mod byen, jeg virkelig mærker mig selv, og hvor ting falder på plads. Rigtig mange nye idéer opstår hos mig, når jeg sidder i bilen,” siger hun.

I denne artikel har vi taget en snak med Mie Juel om hverdagens gode rutiner, simple glæder og mini-bilrejser, der giver frihed og fornyet energi.

Elbilen på tur

Vi bruger så mange af vores timer på at transportere os, og derfor er det også vigtigt at køreturen bliver en lille luksus i sig selv. For Mie Juel er transporttid lig med selvforkælelsestid, og derfor går hun også op i at nyde køreturen.

Mie Juel har haft glæden af at have elbilen Seal fra BYD med sig på tur, og her fortæller hun også lidt om sin oplevelse med den luksuriøse elbil.

Du har en travl hverdag, hvor der er mange elementer at balancere. Hvad gør du for at forkæle dig selv?

Den største selvforkælelse for mig er tid. Jeg har prioriteret at indrette mit liv sådan, at det ikke er alt for skemalagt – og dét føles som en forkælelse i sig selv. Jeg har for eksempel sjældent en bagkant om morgenen, og det gør blandt andet, at jeg ikke behøver at skynde på mine børn, når vi skal ud ad døren. Jeg elsker at have god tid til at forberede mig og fordybe mig, så jeg forsøger ikke at have for meget på programmet. Det lykkes selvfølgelig langt fra altid – men jeg øver mig hele tiden på at blive bedre til det.

Hvad er hverdagsluksus for dig?

Hverdagens luksus kan være alt lige fra en god kop kaffe, et varmt bad uden forstyrrelser eller en gåtur i naturen. At give mig tid til at tale i telefon med en veninde så længe, det varer. Jeg nyder også virkelig de dage, hvor min mor henter børnene fra institutionen og laver mad til vores lille familie.

Når Mie Juel skal finde et rum, hvor hun kan slappe helt af og slå hjernen fra, besøger hun stranden med den friske vind, bølgernes brusen og sandet under skoene.

Hvad er det bedste, du har gjort for dig selv i år?

Det bedste, jeg har gjort for mig selv i år, er helt klart at ændre min kost. Jeg har en hormonforstyrrelse, der hedder PCOS, og det betyder blandt andet, der er uro i min cyklus. Enten udebliver min menstruation helt, eller også får jeg meget kraftige og langvarige blødninger. Ved at spise en PCOS-venlig kost, har jeg nu fået en helt almindelig cyklus, og det er virkelig en lettelse. Jeg føler mig meget bedre i balance.

Hvad betyder det for dig at have bil?

Kort sagt gør det bare min hverdag så meget lettere at have bil. Selvom det kun tager 10 minutter at gå fra vores hjem til børnenes institutioner, er det en kæmpeluksus for mig at kunne aflevere og hente børnene i bil – især når det er regnvejr. Det giver mig også en stor frihed ’lige at tage bilen’ til København. Køreturen fra Hornbæk, hvor jeg bor, til København tager cirka 45 minutter, og det er et helt perfekt tidsrum for mig at fordybe mig i egne tanker. Ofte er det netop dér, i bilen på vej mod byen, jeg virkelig mærker mig selv, og hvor ting falder på plads. Rigtig mange nye idéer opstår hos mig, når jeg sidder i bilen. Nogle gange bruger jeg også tiden på at lytte til en podcast eller ringe til en veninde, bare for at få vendt verdenssituationen.

BYD Seal

Med en rækkevidde på op til 570 km.* på en ladning kan man komme mange gange fra København til Hornbæk og tilbage igen i en BYD Seal – og vigtigst af alt: køreturen er komfortabel hele vejen.

Med sit fokus på elegance og det strømlinede design er BYD Seal i høj grad en elbil, som gør køreturen til en ekstravagant hverdagsluksus. Bilens aerodynamiske udtryk er inspireret af sælens harmoniske kropsbygning, og med både æstetik, komfort og funktionalitet for øje, er den skabt som katalysator for din køreglæde. Det gælder, uanset om du er på roadtrip med gode venner, kører mod sommerhuset med familien – eller bare har taget bilen til kontoret som den lille ekstravagance på en regnfuld dag.

Bilen har et panoramatag, der giver dig den flotteste udsigt på en stjernenat, den rummelige kabine er lavet med øje for komfort og funktionalitet, og styresystemet er forsynet med alle de redskaber og applikationer, du skulle få brug for til turen. Sidst, men ikke mindst kan du roligt skrue helt op for køremusikken. Bilens 12 indbyggede højttalere er udviklet af danske Dynaudio, som hører til blandt verdens bedste højttalerproducenter.

Læs mere om BYD Seal lige her.

Hvor holder du af at køre hen, hvis du skal….

… finde inspiration?

Jeg elsker Rudolph Tegners museum, der ligger tæt på mit hjem. Statueparken er fantastisk at gå tur i hele året rundt, og museet er bare så fint. Generelt bliver jeg meget inspireret af flotte steder, særligt i København. Arkitekturen, de smukke parker, indretningen i butikker og restauranternes æstetik.

… have kvalitetstid med familien?

Jeg elsker at tage på hotelophold på Villa Copenhagen, som ligger midt i København, lige ved Tivoli. Der er bare et eller andet helt særligt ved at være ’home away from home’, hvor vi ikke har alle de daglige forpligtelser såsom vasketøj, madlavning etc., men i stedet kan være 100% nærværende med mand og børn.

Mie Juel bor i Hornbæk, hvor skoven og stranden er blot et stenkast væk i bil, og derfor tager hun ofte sine to børn med på opdagelse i naturen.

BYD har en stærk relation til havet og naturen. Hvordan harmonerer det med dig og din livsstil?

Jeg elsker at omgive mig med smukke ting, og naturen i Hornbæk er noget af det smukkeste, jeg ved. Jeg bruger ofte skoven og stranden til at gå på opdagelse med børnene, til at slå hjernen fra og bare til at komme ud, mærke den friske luft og få ladet godt op.

Hvad holder du allermest af ved BYD Seal – og i hvilke situationer er du (generelt) allermest taknemmelig for at have bil?

Bilens rene linjer og dens enkle æstetik både indvendigt og udvendigt tiltaler mig. BYD Seal har virkelig også nogle fede features, som jeg er ret vild med. Det er detaljer som eksempelvis håndtaget, der kommer ud, når man trykker på det, og den store skærm med styresystemet, som i øvrigt er superlet at betjene og fungerer intuitivt, lidt ligesom en iPad.

Hvis du lukker øjnene og tænker over den allerbedste køretur, du kan forestille dig, hvad ser du så for dit indre blik?

Det første billeder, der kommer til mig, er flash backs til alle de ture, som min mand og jeg har kørt fra København til Hornbæk, inden vi selv flyttede dertil. Jeg holder meget af de minder, fordi vi havde nogle af vores bedste snakke på de køreture. Og når vi ikke snakkede, skruede vi op for musikken og skrålede med på 90’er boyband-sange, som vi begge har en forkærlighed for.

BYD

Med sit fokus på innovation, æstetik, funktionalitet og komfort i et attraktivt prisleje, passer BYDs elbiler perfekt til det moderne liv, hvor pendlertid bliver selvforkælelsestid. Sidste år gjorde BYD sin entré på det danske marked og præsenterer os for en helt ny verden af elbiler – der på harmonisk vis kombinerer alt det, du leder efter i din nye bil.

Læs meget mere om BYD her.

Forbrug*: 16,6-18,2 kWh/100km. Rækkevidde*: 570-520 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 7 t og 30 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 26 min v. max ladeeffekt på 150 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.