jul
Foto: Zalando
Identitet

Chloë Sevigny om taknemmelighed, juleønsker og højtidens outfits

Nikita Hoffmann Andersen 6/12/2023
Den 49-årige amerikanske skuespillerinde Chloë Sevigny er aktuel i Zalandos julekampagne 'Unwrap Your Story'. I den forbindelse mødte vi hende til en snak om forskellige personligheder, moderskabet og julen.

Hvordan kommer dine forskellige personlighedstræk til udtryk i dagligdagen?

Det kommer nok lidt an på, hvem det er, jeg 'dealer med'. Men det er klart, du tager forskellige personligheder på i forskellige situationer. Jeg er altid taknemmelig, og det ser man også i Zalando-kampagnen: I hver eneste sekvens, slutter jeg af med at prøve at vise en form for taknemmelighed. Julesæonen er dejlig, og det at give gaver er en fin ting, men jeg tror altid, man skal komme fra et udgangspunkt af taknemmelighed for hinanden og dem, man bruger sin tid med. Bare det at man kan være sammen, er nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er du taknemmelig for lige nu?

Min sundhed, min familie, mit job, mine venner, alle dem jeg elsker, alle de muligheder, jeg har. Jeg er lige kommet hjem fra en weekendtur med mine venner ifm. min fødselsdag, og det at jeg har venner, der ville tage tid ud af deres kalender for at rejse med mig ... Vi tog ud og dansede og sang og drak og spiste. Bare det at have muligheden for at gøre de ting lige nu, er jeg meget taknemmelig for.

Hvad ville folk, der ikke kender dig, blive overrasket over at vide om dig?

Måske at jeg er mere traditionel, end folk tror. Jeg er meget sentimental, og julesæsonen gør mig meget sentimental. Jeg kan godt lide at gå i kirke med min mor, synge julesange med min søn og blive hjemme og bage kager. Jeg finder stor glæde og ro i at gøre ting, der er meget traditionelle.

Hvordan fejrer I julen i din familie?

Vi åbner gaver hos min bror julemorgen, hvor han har et stort træ. Vi giver kun gaver til børnene. Det besluttede vi for nogle år siden for at fjerne en del af presset. Det hele handler om børnene, hvilket gør julen lidt mindre stresset. Jeg kan også godt lide at gøre noget romantisk med min mand i julen. F.eks. spise en god middag. Vi tager også forbi Rockefeller Center og ser juletræet med vores søn. Han elsker alle lysene i byen.

Hvad har du på i julesæsonen?

Vi dresser op. Der bliver altid taget billeder, så det er rart at gøre sig lidt umage. Jeg har uldne strømpebukser på og vintagekjoler. Jeg har lige fået nogle nye strømpebukser fra H&M x Rabanne med sølvglimmer, så dem skal jeg have på i julen. Det skal være sjovt og festligt: tænk sløjfer og velour.

Foto: Zalando

Du blev mor for nogle år siden. Hvordan har det ændret dig?

Det er jo så stort. De første par år er du så forelsket. Eller, det er selvfølgelig ikke alle, der har det sådan, men der er så mange hormoner, så du kan nærmest føle, du er den første person, der nogensinde har fået et barn. Du er så fokuseret på det. Det tror jeg, din krop gør ved dig med vilje. Når de så bliver småbørn, ændrer det sig jo. Men at få et barn på samme tid med coronapandemien, var virkelig en gave, fordi der ikke var så meget andet at fokusere på, så jeg fik lov til bare at være derhjemme med ham.

I giver ikke gaver til voksne i din familie, men hvis du alligevel skulle ønske dig noget, hvad skulle det så være?

Jeg mangler ikke rigtig noget, men jeg havde tænkt på, jeg gerne ville have en dejlig morgenkåbe og til min fødselsdag for nylig gav min veninde mig en. Det var, som om jeg havde manifesteret den.

Hvad hvis du havde et større juleønske?

Jeg ønsker mig bare, at min søn vokser op og er en glad person: At han har glæde i sit liv og ved, at han er elsket.

Se Chloë Sevigny i Zalandos julekampagne 'Unwrap Your Story', der hylder alle dine personligheder, her:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her