Mode

Interview med Gertrud Hegelund

af Mette Marie Lei 6/06/2011
Smukke Gertrud har tidligere pyntet i ELLE - nu pryder hun også Louis Vuittons kampagne ...

Smukke Gertrud Hegelund har tidligere pyntet i ELLE - nu pryder hun også Louis Vuittons kampagne ...
Den yndige, danske model, som til dagligt bor i New York, har sagt ja til en lille sludder med ELLE.dk om, hvordan det var pludselig at blive valgt til et af de største labels i verden, som ynder at bliver supermodeller som Freja Beha, Kristen McMenamy og Raquel Zimmermann.
Gertrud Hegelund er trods sine bare 20 år absolut ikke ny på modelscenen, da hun for nylig har skudt med blandt andre W Magazine, Numero og gået show for blandt andre Chanel.
I galleriet nederst på denne side kan du se, hvor smuk Gertrud så ud i de to beauty-serier, hun har lavet for ELLE i januar 2009 og i marts 2010.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pssst....: Gertrud Hegelund er faktisk på forsiden af den næste udgave af dit yndlingsmagasin ...

Freja Beha for Louis Vuitton ...

1. Hvordan gik det til, at du blev model i Louis Vuittons kampagne?
Jeg havde et par uger forinden Louis Vuitton's shoot skudt med stjernefotografen Steven Meisel, og et par dage efter den skydning sagde mit bureau, at jeg havde en casting, hvor jeg skulle møde Marc Jacobs. En uge efter mødet med Marc Jacobs på hans kontor i Soho, ringede mit bureau og sagde, jeg var confirmet til Louis Vuitton kampagne F/W 11. Det var en fantastisk dag. Glemmer det aldrig.

2. Hvordan føles det at se dig selv i sådan en stor, international kampagne for et modehus, der altid booker de helt store navne?
Jeg tænkte ikke over det, da jeg skød kampagnen, men da det første preview af kampagnen kom ud og gik verden rundt og hurtigt spredte sig på internettet, da gik det op for mig, hvor stor en chance, jeg var blevet givet. Det er utroligt fedt at se sig selv på så stor en kampagne og så ydermere for et modehus, som er kendt for at booke store internationale model-navne. (Louis Vuitton FW11 kampagnen udkommer officielt i August 2011)

3. Adskilte denne skydning sig meget fra dine andre tidligere skydninger - når der nu var så store navne involveret?
Det er klart, at man er mere nervøs når man tager på job, eftersom det er modebranchens bedste folk, man arbejder med, men ellers var det en normal skydning. Det er klart, at når man skyder en stor kampagne, så er det ligeledes en stor produktion med et stort setup. Der var virkelig mange mennesker på settet. Det var spændende at være med til.

4. Hvad er din største drøm i forhold til din modelkarriere?
Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg stod på Louis Vuitton's shoot. At blive booket til den opgave føltes som en stor blåstempling af mit arbejde og karriere op til. Det er fantastisk at arbejde med de bedste i branchen. Jeg drømmer om fortsat at komme til at arbejde med de mest velrespekterede brands, fotografer og stylister mange år frem i tiden.

Angelina Jolie model for Louis Vuitton ...?

5. Har det, at du nu har landet sådan en stor kampagne, ændret dine mål indenfor din karriere i modelbranchen?
Nej, målet har altid været at lande de store internationale kampagner. Jeg er utrolig taknemmelig for at have fået muligheden og glæder mig til at arbejde hårdt for at lande endnu flere store kampagner fremover.

6. Hvis du selv kunne vælge, hvad skulle så være din næste internationale kampagne?
Jeg har ikke rigtigt gjort mig nogen ideer om det. Jeg stoler fuldt og fast på, at mit bureau i New York, IMG Models, vil vælge med omhu og præsentere mig for nogle spændende muligheder. Jeg har en enorm respekt for Steven Meisel, som skød Louis Vuitton kampagnen. Jeg har arbejdet med ham et par gange før og håber at komme til det igen. Jeg synes, han laver de smukkeste billeder.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her