Modeugen

Mød sneakers-samler og ELLEs art director Louise Lyngbo

af Miriam Meyer 25/01/2013
Hun har den vildeste samling sneakers. Få art director Louises bedste shoppingtips

Sneakers, Acne og lækker strik er bare nogle af de ting, ugens ELLE-ing og ELLEs art director, Louise Lyngbo, ikke kan leve uden. Hun har den vildeste sneakers-samling og er altid på udkig efter nye.

På redaktionen kaldes Louise for 'Lois', og sammen med ELLEs kreative direktør, sætter hun sit grafiske fingeraftryk på magasinet. Derfor har hun også en forkærlighed for coffee table-bøger og laver print og kort i sin fritid. Hun er mester i at finde sjove, mærkelige klip på youtube, har redaktionens mest smittende latter og er vild med tv-serien 'Homeland'.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs her, hvor Louise shopper sneakers, hvad hun ellers shopper og hvad hendes mest ekstravagante køb er.

Beskriv din stil med tre ord.
"Grafisk, streetet og meget minimalistisk"

Hvornår blev du først stilbevidst? Hvordan har din stil udviklet sig, og hvorfor forelskede du dig i sin tid i mode?
"Jeg er vokset op i Fredericia, og det kan man jo på ingen måde kalde for modens centrum, så jeg har altid prøvet at skabe min egen stil. Jeg ville helst ikke ligne alle andre. Men jeg tror først, det var da jeg gik på Designskolen, at jeg rigtig fik øjnene op for mode og alt det fantastiske, man kunne gøre med det."

Hvor shopper du henne, når du er i Danmark? I udlandet?
"Min yndlings butik er de to Naked-butikker - her shopper jeg alle mine sneakers. Ellers er jeg glad for at shoppe i Wood Wood, Norse Store og Acne. Hvis jeg shopper til mit hjem, er det hos Stilleleben, Playtype og Cinnober. Jeg er også ret stor webshopper, så på the world wide web shopper jeg meget gerne på goodhoodstore.com, colette.fr og min all time favorit, ebay.com."

Hvad er dit mest ekstravagante køb?
"Det må jo nok være min samling af sneakers. Jeg samler på Nike-sneaks og har nok mellem 50 -60 forskellige par sneakers fra Nike og Vans."

Hvad er dit bedste køb?
"Efter 2 års søgen fandt jeg endelig mine yndlings sneakers på ebay.com - et par Nike Lunar Chukka Woven 'South Africa', og de sidder meget ofte på mine fødder. Men også mit gamle B&O beovision MX fjernsyn er en af mine yndlingsting. Det er simpelthen det flotteste fjernsynsdesign nogensinde! Sidste år købte jeg også en fantastisk Raiders-bomberjakke. Jeg bød på den på ebay, og den endte med at blive min, for den nette sum af 375 kr. Den elsker jeg!"

Hvilken taske bruger du til hverdag, og hvad finder man altid i den?
"Til hverdag bruger jeg en leopard-taske fra et samarbejde mellem Goodhood Store og Drifter. I den har jeg altid en håndcreme fra Rudolph Care, en læbepomade fra Rodin, min parfume fra Chanel, neglelak fra Uslu Airlines, min iPhone med mit nye Kenzo-cover på og masser af tuscher fra Molotow!"

Hvem er dit største stilikon, og hvordan har han/hun inspireret dig?
"Chloë Sevigny. Hun er tilpas sjov, underlig, grim, smuk og så elsker hun også leopardprint!"

Hvad ønsker du dig allermest i 2013?
"Jeg glæder mig til de nye Nike Roshe Run Tiger Camouflage lander i butikkerne, for dem MÅ jeg eje. Ellers tror jeg, at jeg i år må eje en sweatshirt fra Kenzo og noget fra Wood Woods fine forårkollektion - der var både blomsterprint og leopardprint! Så ønsker jeg mig også den store Lyngby-vase. Jeg har flere af de gamle små Lyngby-vaser, men nu, da de er blevet sat i produktion igen, må jeg eje den store version. Sidst, men ikke mindst, har min gode veninde Sarah, som har butikken Fyllgraf, introduceret mig til det fantastiske smykkemærke Mawi, og i 2013 vil jeg gerne eje en halskæde derfra."

Dit bedste shopping- og stiltip?
"Be youself - lad vær med at ligne andre - find din egen stil."

Dit (stil)motto?
"I'm gonna make the rest of my life, the best of my life. (jeg har endda lavet en plakat med mit motto, som kan købes på min blog loisandme.com)."




Mød også resten af redaktionen. Læs om chefredaktør Cecilies ekstravagante ur-køb, Redaktionschef Marie Louises stilikoner og Digitalassistent Miriams samling af Chanel-jakker.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her