Bliv helt klar til festsæsonen med DayDose
Annonce

Bliv helt klar til den kommende festsæson med DayDose

af Annonce 24/10/2016
Om lidt begynder de første julearrangementer at melde sig, og hvad enten det er julefrokoster, fester, fødselsdage eller juleafslutninger, så er det ekstra vigtigt, at din krop kan holde til ræset. Med Essential DayDose får du forhåndsdoseret kosttilskud, der er komponeret specifikt efter kvinders behov. Læs mere om DayDose her...

It’s party time!

Før vi ser os om, er det tid til julefrokosterne og dermed masser af fester i november og december. For de fleste byder november og december vanen tro nemlig både på julefrokoster, fester, fødselsdage, jubilæer og sikkert også jule­afslutning eller to for børnene eller på arbejdet også.

Derfor er det også ekstra vigtigt at kunne holde til ræset, og det gør du ved at sørge for, at din krop får alt, hvad den har brug for.

Med Essential DayDose får du forhåndsdoseret kosttilskud specifit komponeret efter kvinders behov, så du kan få alle de vigtige vitaminer og mineraler og næringsstoffer. Fokus er på antiage, hormonbalance og knogle-styrke, og du kan derfor være sikker på, at din krop er helt klar til alle de kommende fester.

DayDose er nemlig lavet som en kompakt dosispakning i prisbelønnet design med en beskyttende yderboks, der er nem at medbringe overalt. Ovenikøbet er der fokus på bæredygtighed med DayDose, da indpakningen fungerer som en refill af uge-pakninger, og det er derfor på alle måder nemt at imødegå træthed og støtte dit helbred.

Hver dagsdosis åbnes med en hygiejnisk snip, så du kan være sikker på, at hygiejnen er i top.

Kunne du tænke dig at prøve Essential DayDose af og se, om de virker ligeså godt for dig, som de har gjort for os?

Hvis du køber din Essential DayDose eller en af de fire andre varianter på Daydose.com kan du til og med den 31. januar 2017 få 25% rabat med ELLE ved at taste koden FHL3NT.