Mode
Julie Bruuns blog
Sundhed
Kompot med rabarber og æble - få opskriften her
Af 0
22/07/2015
Madblogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, har fundet det perfekte supplement til morgenmadens skyr og grød eller i form af en marmelade-mad på altanen! Få opskriften på den lækreste kompot med rabarber og æble her.
Madblogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, forkæler os med den ene lækre opskrift efter den anden, og denne gang står den på kompot med rabarber og æble - bare navnet får vores tænder til at løbe i vand...
Julie Bruun anbefaler, at den lækre kompot bruges som topping på skyr og grød eller på toppen af en bolle.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Se også: Glutenfri foccacia med rosmarin og cherrytomat
Opskriften rækker til et stort glas på 7-8 dl.
Det skal du bruge:
- 2 æbler
- 500 g rabarber
- 2 dl. vand
- 3 dl. æblejuice
- Noget sødende (fx agavesirup) i den mængde, du ønsker
Sådan gør du:
- Skær æbler og rabarber i små stykker og kog det op med væsken
- Kom et låg på og lad det simre i ca. 20 minutter
- Si væsken fra og smag det til med noget sødende
... Et voila! Nemmere bliver det ikke. Velbekomme!
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur