Opskrift på lækker proteinrig snickerskage
Der er bare et eller andet med snickers! Madblogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, har tidligere delt sin himmelske opskrift på snickerskugler med os, og nu er det en mindst lige så overdådig snickerskage, der der frister.
Julie Bruun forkæler os denne gang med en snasket og svampet snickerskage med crispy topping - helt uden mel, smør og sukker! Bliv guidet til kagen nedenfor og se billeder af det færdige resultat i galleriet.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Læs også: Opskrift: Sunde snickerskugler, der smager himmelsk!
Det skal du bruge til bunden:
- 4 æg
- 150 g mandelmel
- 100 g dadler
- 2 store spsk. peanutbutter
- 1 tsk salt
- 1 spsk sødende (for eksempel fra easis)
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienser i en blender eller en minihakker og giv det en omgang.
- Hæld det i en form (brug en lille springform på 20 cm i diameter for eksempel).
- Bag kagen i cirka 20 minutter ved 200 graders varmluft.
Det skal du bruge til topping:
- saltede peanuts (brug så mange du vil).
- 100 g mørk chokolade (for eksempel en sukkerfri version fra easis).
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Stryg peanuts ud over kagen, brug som sagt den mængde du ønsker.
- Hæld nu den smeltede chokolade hen over peanutsne og lad kagen køle af.
Læs også: HealthySkinnyBitch: 8 bud på en sund morgenmad
Og så er der vist ikke andet at sige end velbekomme!
Se et par billeder af Julie Bruuns lækre snickerskage i galleriet. Brug pilene eller 'swipe' dig igennem.