Opskrift på lækker gulerodskage

Gulerodskage

Det er så skønt, når grøntsager kan bruges til noget knap så sundt engang imellem. Som eksempelvis at lave en lækker gulderodskage. Se her, hvordan du gør!

Tirsdag d. 25. september 2012 - af Mette Marie Lei

Her får du en nem og lækker gulerodskage-opskrift! Det er så skønt, når grøntsager kan bruges til noget knap så sundt engang imellem. Som eksempelvis at lave en lækker gulderodskage.

Og så føles det syndige heller ikke helt så syndigt!
Måske derfor elsker vi gulerodskage.

Opskrift på gulerodskage:

Det skal du bruge
375 g revet gulerod
1 tsk vaniliesukker
4 æg
275 g mel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
300 g farin
2 dl olie
1 tsk natron
2 tsk kanel

Sådan laver du gulerodskage
Opskrift: Først skal du blande farinen og olien, og derefter røres æggene i et ad gangen. Bland så mel, bagepulver, salt, kanel, natron og vanilie og sigt det i dejen til din gulerodskage.
Tilsæt derefter de revne gulerødderne og hæld dejen til din gulerodskage i en smurt bradepande.
Din gulerodskage bages ved 175° i 50 minutter.

Derefter laves en glasur af 200 g flødeost, 2 spsk vand, 1 dl flormelis og 2 tsk citronsaft, og den smøres ud over din gulerodskage, som nu er klar til servering!