Mød ILUVSARAHII - Makeuppens Kim Kardashian
Foto: PR
Skønhed

Mød makeuppens svar på Kim Kardashian

af Kathrine Rahbek Lindholm Stentebjerg 2/12/2016
Karen Sarahi Gonzalez har mere end 3 millioner følgere på Instagram, og det er ikke uden grund. Makeuppens Kim Kardasihan mestrer nemlig alle de største makeup-tendenser som strobing, contouring og draping. ELLE har taget en snak med Karen om NYX universet og de nyeste makeup tendenser.

Der skal meget til for at samle mere end 3 millioner følgere på Instagram. Karen Sarahi Gonzalez har dette ‘certain something’, der gør, at hun har vundet hjerterne hos makeup junkies i hele verden. I dag er hun bedst kendt under sit SoMe-alias ILUVSRAHII og for sine imponerende evner ud i strobing, contouring, baking, draping – og ikke mindst at skabe ’flawless’ hud uanset udgangspunktet. På instagramprofilen @ILUVSARAHI viser Karen ikke bare hvordan man rocker en mat ‘ombre’ læbe eller kunstige øjenvipper. Hun viser også hvilke produkter, der er mest effektive, når du vil skabe ægte makeupmagi. Og her er NYX professionel cosmetics en fast legekammerat. ELLE rejste til Stockholm for at møde Social Media-darlingen og få en master class i glitter og glam:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan forelskede du dig i makeup?
Jeg har elsket makeup hele mit liv – så længe jeg kan huske. Jeg begyndte allerede at bruge det i mine tweens, selvom jeg ikke måtte og fik en masse ballade ud af det. En gang blev min far tosset over, at jeg var gået i skole med heftig blå eyeliner, så han beslaglagde al min makeup. Jeg blev dog så ulykkelig, at han endte med at give mig det hele tilbage igen.

Du er selv uddannet fra en makeupskole i 2004. Vil du stadig anbefale unge, håbefulde makeup junkies at gå den vej, eller kan de lære det meste på nettet?
Det er to vidt forskellige tilgange til makeup. Undervisning på en skole er super godt, fordi du får kritik og brugbar feedback; men her er det helt afgørende, at din underviser er dygtig, opdateret og har en god æstetisk sans. Det er vigtigt, at du finder en lærer du har respekt for og som kan lære dig noget, du ikke kan få andre steder. Online tutorials er vidunderlige, når du skal inspireres og finde nye kreative ideer – youtube er en legeplads for makeup junkies.

Hvad er det særlige ved NYX universet og deres produkter?
Jeg er vokset op med NYX. Som teenager elskede jeg, at jeg kunne købe det i Forever 21 og få de her super fine mini paletter for 3 dollars. NYX er det her fine brand, der startede småt ud og bare voksede, fordi de arbejdede hårdt, lyttede til deres kunder og skabte vidunderlige produkter. Jeg elsker den ide: at du altid kan få succes, så længe du gør dig umage.

Hvilke makeuptrends netop nu, er du mest vild med?
Jeg er meget optaget af non-touring lige for tiden. Det er en blødere form for countouring, hvor man bruger løs og let pudder i forskellige nuancer frem for blyanter og cremer. Det gør slut resultatet mere naturligt og minimalistisk – og giver plads til at skrue op for læbestiften.

Du er selv en kæmpe IG-stjerne. Hvilke looks gør sig godt på fotos men skal undgås i virkeligheden?
Til billeder kan du gå all in med masser af øjenmakeup og glitter på læberne; det samlede indtryk bliver stærkt og modigt. Skal du lægge makeup til den virkelige verden, må du vælge mellem glitterlæberne eller den markante øjenskygge.

Du er ser altid ’flawless’ ud; hvor meget tid bruger du på din egen makeup?
Det er meget forskelligt. Jeg bruger med glæde 2-4 timer på det, men jeg kan også klare min rutine på 20-30 minutter. Hvis jeg er presset for tid, fokuserer jeg på hud og læber og undlader at gøre et stort nummer ud af øjnene. Der er mascara nok.

NYX forhandles i udvalgte Matas-butikker og i Sephora.

Se med i galleriet, hvor du kan se billeder fra Karens NYX masterclass med masser af glitter og glam:

Giv hende en julegave, hun vil elske

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her