Foto: All Over Press
Annonce

Afsluttet | Mød den nye it-girl Camila Cabello – og vind hendes favoritprodukter fra L’Oréal Paris

af Rose Maria Boelsmand 15/09/2017
L’Oréal Paris har netop offentliggjort, at den supercool singer-songwriter og nye Insta it-girl Camila Cabello med over 11 millioner følgere bliver ny talskvinde for L’Oréal Paris. Men Camila er meget mere end blot et kønt ansigt! Mød den 20-årige sangerinde, der er en af sin generations mest indflydelsesrige personer, her!

Hun har over 11 millioner følgere på Instagram, men bortset fra det minder Camila Cabello om de fleste andre 20-årige piger: Hun er også vokset op med Harry Potter, og får nerver på, inden hun går på scenen – og føler sig udfordret af det pres de sociale medier giver os alle sammen…

Men det der skiller hende ud fra sine peers er, at hun også har et talent, der er få forundt, og som tryllebinder hendes 11 millioner følgere, der kalder sig ’Camilisers’, hver eneste dag: Det 20-årige amerikanske Insta-stjerneskud er nemlig også en gudsbenådet singer-songwriter, der allerede synger duetter med Bruno Mars og har flere solo-tophits bag sig.

… og nu kan den blot 20-årige skønhed også skrive talskvinde for L’Oréal Paris på CV’et. Den franske kosmetik-gigant er kendte for at dyrke talenter og vælge deres talskvinder med omhu – altså kvinder, der har noget på hjerte, og ikke blot gode gener med i bagagen. Og det har Camille! Hun er selv amerikansk immigrant med rødder i Cuba og Mexico, og hun bruger aktivt sin rolle som SoMe-influencer til at tale om de udfordringer man møder som immigrant, og om at følge sine drømme uanset udfordringerne. Hun er en fortaler for kvinderettigheder og det amerikanske LGBTQ-community, og hjælper med at samle penge ind til Red Barnet. I 2016, da hun var blot 19 år gammel, blev hun udråbt til at være en af de mest indflydelsesrige teenagere i USA af Time Magazine. Bare wauw!

Camilla Cabello er sej. Punktum. Men hvordan ser en typisk dag ud i en 20-årig power-kvinde og L’Oréal ambassadørs liv og hvad sætter hun pris på? Faktisk minde det utroligt nok om de fleste 20-åriges hverdag og værdier – og det er netop dét der gør Camila Cambello så drøn relateable.

Læs selv med her, hvor Camila svarer på 12 hurtige spørgsmål omkring sit liv…

1. Hvordan ser en typisk dag i dit liv ud?
Ret afslappet, faktisk! Jeg prøver at sove lidt længe hver dag, for jeg elsker at sover, men kommer ofte sent i seng. Og så øver jeg min musik, enten på guitar eller i studiet. Og hvis jeg har fri er jeg sammen med mine venner eller familie – eller ser film alene.

2. Fortæl os noget, vi aldrig ville gætte om dig?
Hmm, jeg er faktisk ret indadvendt og bliver vildt genert og akavet i sociale sammenhænge

3. Hvad er din største drøm?
At være glad og kunne se tilbage på mit liv uden at fortryde noget

4. Og hvad er så din største frygt?
Hajer!

5. Hvilken egenskab er vigtigst i et venskab?
Ægte venlighed, der kommer fra hjertet, og loyalitet der er ubetinget!

6. Hvad er dine hobbyer?
Gælder Disney film og at spise god mad?

7. Hvad er dit sjoveste minde fra musik-branchen?
… Det var dengang jeg mødte Ed Sheeran - endte med at græde over det bagefter på toilettet!

8. Hvilke kvinder inspirer dig?
Der er en ny kvinde, der inspirerer mig hver dag! Det kan være en fan, der har haft det hårdt, og som fortæller mig at hun er ovenpå igen. Det kan også være min mor eller lillesøster. Der er mange kvinder i mit liv, der arbejder for at forbedre deres liv og livet for andre.

9. Hvad er dit mantra?
”Perspektiv er alt.”

10. Beskriv dig selv med 3 ord…
Drømmende, urealistisk og elskende

11. Hvordan er din skønhedsrutine?
Jeg prøver at tage mig godt af min hud og mit hår og drikker masser af vand og holder mig i form.

12. … og til slut, som ambassadør for L’Oréal Paris, hvad er dine favorit-produkter?
Total Repair 5 Shampoo og Balsam fordi mit hår hurtigt bliver slidt. Og på makeupfronten er det klart Paradise Mascara og Pro Matte Liquid Lipstic!

I samarbejde med L’Oréal Paris udlodder ELLE den ultimative Camila Cabello-pakke til en heldig læser, til en værdi af 1.950 kr. Pakken indeholder blandt andet Camila Cabellos favorit-mascara, Paradise Mascara, samt foundation, concealer, mineralpudder, neglelak, lip paint og et ultimativt brow-kit – blandt andet, for der er 19 produkter i alt i pakken!

Vinderen trækkes fredag d. 22. september og får direkte besked.

NB: Den 22. september 2017: Vinderen er fundet og kontaktet. Den heldige blev Sara Skjold fra Vanløse.

Deltag i konkurrencen her: