Annonce

Invitation: Kom til eksklusiv åbning af Illum Beauty Hall med ELLE

af Annonce 19/06/2017
Vær blandt de første til at opleve den nye, eksklusive Illum Beauty Hall når Illum i samarbejde med ELLE inviterer til en aften i forkælelsens tegn, hvor ELLEs Beauty Director Anne P. deler ud af sine bedste beautytips. Tilmeld dig her.

Illum har de seneste år gennemgået en imponerende forvandling fra at være et stormagasin til at være et luksuriøst modemekka af international kaliber. Og den nye Beauty Hall i Illums stueetage, som er det første man møder på et besøg i det ikoniske luksusvarehus, sætter bestemt en helt ny standard for den verden af velvære og eklusivitet, der nu findes i Illum.

Illums nye Beauty Hall er et fantastisk 1.500 m2 stort skønhedsunivers i stueetagen, hvor man finder både danske og internationale brands, nichedufte og behandlingsmuligheder. Ud over de store kendte brands, som Chanel, Lancome, Gucci og Bobbi Brown, og danske favoritter som Tromborg, Kjær Weiss og Karmameju, findes der også eksklusive brands som Jo Malone, La Mer, Balmain Hair og Diptique, der ikke forhandles andre steder i Danmark. Ud over den store parfume-og kosmetikafdeling har Illum indrettet et helt område, kaldet Beauty Lab, der er dedikeret til unikke behandlinger og skræddersyede treatments, som man kan booke og nyde on-the-spot og diskret tilbagetrukket fra shoppeområdet.

Lyder det som et skønt paradis i dine ører? Så sæt et stort kryds i kalenderen den 29. juni kl. 17-19, når ELLE og Illum inviterer til en aften i forkælelsens tegn med bobler, fingerfood, lækre DJ-toner og de ultimative skønhedstips og -tricks fra ELLEs beauty-guru Anne P. Aftenen afsluttes naturligvis med en lækker goodiebag med produkter og prøver fra nogle af verdens førende kosmetik- og beautybrands. Hele aftenen vil alle tilmeldte kunne shoppe i Illum Beauty Hall med 20%.

"Jeg glæder mig meget til at kunne dykke ned i så mange eksklusive mærker i et så lækkert forum som Illum Beauty Hall sammen med ELLEs læsere," siger ELLEs Beauty Director Anne P., som du kan møde på aftenen.

Tag din veninde i hånden og tilmeld jer til sommerens lækreste event!

Hvad: ELLE & Illum inviterer til forkælelsesaften i Illums nye Beauty Hall
Hvor: Illum Beauty Hall, Illum, København K
Hvornår: 29. juni kl. 17 - 19.00
Tilmeldning: Senest 22. juni via dette link

Vi glæder os til at se jer til en SKØN aften!

OBS: Det koster 100 kr. pr. person at deltage og der er plads til 200 personer (først-til-mølle-princip).