Glem alt om foundation med denne 12 ugers mirakelkur fra Nimue
Annonce

Glem alt om foundation med denne 12 ugers mirakelkur fra Nimue

af Annonce 31/10/2017
Hudplejemærket Nimue er klar med en hudpleje-udfordring, hvor du i 12 uger skal bruge en række Nimue hudplejeprodukter og derefter vil opnå en så smuk og ensartet hud, at du ikke behøver bruge foundation. Og hvis det ikke virker - så får du pengene retur! Læs mere om udfordringen her...

Kender du hudplejemærket Nimue, som hverken indeholder parfume, parabener eller mineralske olier, og som har den danske supermodel Helena Christensen som ambassadør? Ellers er det på tide.

ELLEs Beauty Director Anne P. har tidligere omtalt produkterne positivt, herunder nogle af produkternes ingredienser, som aktivt går ind og hjælper beskadiget hud, ligesom de modvirker glykolisering i huden, som er det, der normalt forårsager rynker i huden.

Og nu introducerer Nimue så en hudpleje-udfordring med udgangspunkt i hele #NoMakeUp-bølgen, som mange har taget til sig inden for de seneste år, og som på mange måder er blevet 'det nye sort' inden for hudpleje.

Med navnet '12 Week Challenge' vil Nimue bevise, hvordan mærkets videnskabeligt udviklede produkter kan hjælpe kvinder med at opnå en så smuk hud, at de føler sig trygge nok til helt at droppe deres foundation - simpelthen fordi man efter de 12 uger med Nimues produkter ikke vil føle, at en foundation længere er nødvendigt.

Derfor er Nimues budskab med udfordringen også klar:

”Efter 12 uger på Nimue udfordringen vil resultaterne ses tydeligt på din hud. Du vil ikke længere føle dig usikker ved at gå udenfor uden makeup, da din bare hud er alt, du behøver,” siger Roberta Donovan, som er Nimues Global Marketing Manager.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men der er noget om snakken - og hvis resultatet ikke opnås, lover Nimue, at man som forbruger får sine penge igen.

Kampagnen inkluderer fire forskellige 12 Week Challenge Kits, der hver især indeholder otte banebrydende hjemmeplejeprodukter samt en voucher til fire professionelle hudplejebehandlinger. Kittene kommer i fire forskellige varianter, som er skræddersyet til fire forskellige hudtyper: miljøbelastet hud, hyperpigmenteret hud, problematisk hud eller sensitiv hud. De forskellige hudplejekits fra Nimue, som du skal bruge i forbindelse med den 12-ugers lange behandling, koster alle 3995 kroner (værdi kr. 7.498). I startpakken er der et komplet hjemmeplejeprogram samt en voucher til fire professionelle hudpleje-behandlinger. NB: Men for at retur-garantien holder, er det en forudsætning, at du følger forløbet fra start til slut og at du dermed tager alle behandlingerne. Hvis du er klar på at tage Nimues 12-uger udfordring op - og om 13 uger være 100% foundationfri - skal du ringe på 3332 3322, hvorefter Nimue vil hjælpe dig igang med forløbet. Er du i tvivl om, hvilken hudtype, du kan kategoriseres under? I galleriet har vi samlet en beskrivelse af alle de fire Nimue-kits, hvor du hurtigt kan finde ud af, hvilken hudtype - og dermed kit - som du skal gå efter.