Disse hårfarver fra Schwarzkopf skal du gå foråret i møde med
Annonce

Gå foråret i møde med de nye Color Expert-farver fra Schwarzkopf

af Annonce 26/04/2017
Foråret har endelig meldt sin ankomst, og måske drømmer du om at gå den nye sæson i møde med en ny hårfarve? Med de nye 'Color Expert'-farver fra Schwarzkopf er det ingen begrænsninger for, hvilken hårfarve du kan trylle frem derhjemme.

Vi kender allesammen, hvordan en ny frisure eller en ny hårfarve kan gøre underværker i ønsket om et nyt look. Hvem husker fx ikke, hvordan vores allesammens Carrie Bradshaw ændrede totalt udseende, da hun gik fra blonde til brune lokker i 'SATC - The Movie'? Det gør bare noget ved udseendet, når der sker noget med håret, og især en ny hårfarve kan gøre underværker.

Men overvejer du, hvorvidt dit hår kan modstå en farvning lige nu?

Så er der gode nyheder til dig fra Schwarzkopf, hvis nye hårfarveserie, Color Expert, med en ny, innovativ og revolutionerede teknologi 'Omega Plex' åbner for helt nye muligheder for hårfarvning derhjemme. Ved at beskytte og reparere hårbindingerne tillader den nye teknologi nemlig, at håret udsættes for rigtig meget farve, men uden at skade og slide håret. Faktisk sørger den nye teknolgi fra Schwarzkopf for, at håret bliver op til 90% mindre beskadiget under farvningen.

Som professionel frisør og farveekspert for Schwarzkopf er Brita Petersen vant til at arbejde med hårfarve, og har om nogen set hvordan nye tendenser kommer og går. Derfor har vi spurgt hende lidt ind til, hvilke tendenser, vi kommer til at se til foråret, og hvordan man passer bedst muligt på farvet hår.

Hvilke tendenser kommer vi til at se indenfor farvet hår? "Den tendens, vi har set mest dette forår, er skinnende, luksuriøst hår med friske farver. Alt fra den varme, rødbrune tone med et strejf af kobber til de mere kolde farver - både blonde og brune nuancer". Mange vælger at få lyse striber til foråret, men hvordan kan man give næring til håret, så farven holder længe på trods af sol og havvand? "Vær sikker på, at du beskytter dit hår mod solen - både for at undgå, at farven falmer, men også for kvalitetens skyld. Dæk dertil altid håret med en stilfuld hat, kasket eller tørklæde og sørg for at behandle dit hår med masser af plejeprodukter. Men du behøver ikke at være bange for at farve og eksperimentere! Vælg gerne en dybere eller lysere farve, da der ellers er risiko for, at dit hår bliver kedelig og livløst at se på. Med 'Color Expert' fra Schwarzkopf med Omega Plex-teknologi, kan du være sikker på, at farven holder længe og dit hår ser friskt ud."

Hårfarveserien 'Color Expert' fra Schwarzkopf med Omega Plex indeholder et tre-trins system, der beskytter og forsegler håret under og efter farveprocessen. Nedenfor finder du en lille beskrivelse af, hvordan Color Expert fra Schwarzkopf med Omega Plex-teknologi fungerer i praksis med de tre trin:

Trin 1: Anti-Breakage Serum blandes med farven og beskytter de indre hårbindinger under farvningen Trin 2: Repair Sealer anvendes efter farvningen for at styrke mikrobindingerne inde i hårfribrene samt forsegle og forlænge farveresultatet Trin 3: Repair Re-Sealer anvendes 3 uger efter hårfarvningen, hvor mikrobindingerne forsegles, samtidig med at man styrker det langvarige farveresultat
Du finder 16 forskellige farver i Schwarzkopfs 'Colour Expert'-serie, herunder de tre populære farver "Dark brown", "Intense red" og "Light cool blonde". Hvis du vil vide mere om Color Expert fra Schwarzkopf, og se alle de 16 nuancer, findes det HER og du kan købe hårfarven HER.