Ole Henriksen
Foto: PR
Annonce

Du kan blive det nye ansigt for Ole Henriksens hudplejeserie

af annonce 7/07/2016
Ole Henriksen er lige nu på udkig efter en ny kampagnemodel til sin hudplejeserie 'OleHenriksen Skincare', og det kan blive dig! Her kan du se, hvordan du har muligheden for at blive det nye ansigt, og i interviewet kan du blive klogere på, hvad Ole Henriksen leder efter samt få hans bedste skønhedstip.

Kunne du tænke dig at blive det nye ansigt for OleHenriksen Skincare? Ole Henriksen er lige nu på udkig efter den næste kampagnemodel til sin hudplejeserie 'OleHenriksen Skincare', og det kan blive dig.

Alle kvinder fra Danmark, Norge og Sverige har nemlig muligheden for at blive Ole Henriksens næste #NextOleWonder – I skal bare dele jeres glade ansigter på Instagram!

For at deltage, skal du blot gøre følgende:

1. Du skal uploade en video eller et billede af dig selv på din Instagram-profil og beskrive hvorfor det lige præcis er dig, der skal være det nye ansigt for OleHenriksen Skincare. Du skal gøre det senest den 13. juli 2016.

2. Anvend de følgende hashtags til dit opslag #NextOleWonder #OleGlow #OleHenriksen

3. Du skal være minimum 18 år for at deltage, og det er vigtigt, at du har en åben Instagramprofil.

4. Når du bruger ovenstående hashtags sammen med dit billede, giver du samtykke til, at Ole Henriksen må dele dit billede eller video på deres sociale platforme.

5. Finalisterne vil blive inviteret til en fotoshoot-casting med Ole Henriksen i København den 1. august, hvor én finalist fra hvert land vinder en modelkontrakt med OleHenriksen Skincare.

Alle finalister får muligheden for at møde Ole Henriksen, der vil fortælle om, hvordan du får den helt rigtige Ole Glow.

I interviewet med Ole Henriksen nedenfor, kan du blive klogere på, hvad han er på udkig efter, læse om den nye kampagne og få hans allerbedste skønhedstip!

Tilbage er der bare at sige 'held og lykke' - må det gladeste ansigt vinde!

Hvorfor laver du en casting til din nye skønhedskampagne?

Castingen går hånd i hånd med en kæmpe brand-opdatering af Ole Henriksen, der lanceres den 1. marts 2017 ... Min skønhedsfilosofi har altid været meget inspireret af min danske arv. Med den nye branding fremhæver vi mine aner endnu mere. Det nye brandbudskab vil være meget fokuseret og inspirerende - både når det gælder selve produkterne og at dele den optimistiske ånd og livsgejst, som alle os hos Ole Henriksen gerne vil have mænd og kvinder over hele verden til at tage del i. Vi er et farverigt brand med en stor og glad personlighed - altid fokuseret på at give mænd og kvinder muligheden for at se og føle sig så smukke som muligt.

Hvilken slags piger leder du efter?

Pigerne skal besidde the Ole Glow: Hud der ser sund, ren og strålende ud. Men det handler også om den inde glød, der får dig til at være stolt med selvtillid og udstråle positiv energi.

Hvad kan du godt lide ved danske piger og deres udseende?

Danske piger bruger ikke makeup til at skjule deres hud, men i stedet til at fremhæve deres naturlige skønhed og, vigtigst af alt, deres hud. Jeg kan godt lide deres stil, altid moderigtige og farverige, men aldrig for meget af det gode. De går hurtigt, målbevidste og med stor selvtillid.

Hvad betyder skønhed for dig?

At elske den person du er og gøre det bedste ud af alle dine karaktertræk - uanset alder. Når du bruger tid på at pleje dine karaktertræk, så plejer du dit hjerte og din sjæl.

Dit bedste skønhedstip?

Daglig eksfoliering med naturlige Alpha Hydroxid-syrer (AHA). Inkludér mindst en kraftig AHA-formular, som f.eks. min 'Invigorating Night Treatment', i din aften-skønhedsrutine. Det er kilden til en ren hud med usynlige porer, jævn hudtone, blød hudtekstur og reducerede linjer og rynker.