Valentine's Day: Giv en personlig gave med smykker fra Ro Copenhagen
Annonce

Valentine's Day: Giv en personlig gave med smykker fra Ro Copenhagen

af Annonce 6/02/2018
Hvad enten du selv skal give en gave i anledningen af Valentine's Day eller håber, at der er én, der har dig i tankerne, så er det altid godt med inspiration. Med smykker fra Ro Copenhagen er der lagt op til et smykke, som udover at have gennemført design, også har fokus på det personlige element.
Du har måske allerede spottet de smukke smykker fra Ro Copenhagen på Instagram, selvom det danske smykkebrand er forholdsvis nyt på markedet. Ro er et nyt dansk smykkebrand, der laver guldsmykker sat med diamanter og Helle, der er designeren bag mærket, anvender udelukkende 18 karat rød- og hvidguld samt diamanter af højeste kvalitet. Udover høj kvalitet og et smukt design har Ro Copenhagen også et helt særligt fokus, når det gælder deres smykker.

Smykker skal nemlig ikke kun være smukke at se på og matche dit personlige udtryk. De skal også gemme på minder, særlige øjeblikke og personer, der står vores hjerter tæt.

Og lige præcis det er i fokus hos det danske smykkebrand Ro Copenhagen, hvor det blandt andet er muligt at indgravere særlige datoer og initialer på udvalgte ringe.

En af disse ringe er den smukke 'Signet' ring, som er fremstillet i 18 karat rød- eller hvidguld og sat med 31 brillantslebne diamanter og det smukke 'Signet' vedhæng med fire brillanter. Både ringen og vedhænget kan indgraveres med særlige initialer eller tal og er derfor den oplagte gave til den, der gerne vil bevare mindet om en helt særlig dag, person eller begge dele.

Måske er det din veninde, der skal forkæles på Valentine's Day med vedhænget og med indgraveret dato for dagen, hvor I blev veninder eller tog på en særlig rejse sammen. Eller måske skal ringen på ønskelisten til din kæreste med plads til begge jeres initialer eller som et minde om jeres børns fødselsdato?

ELLE Digital Director Laura Lawaetz er mor til en lille pige og venter en dreng til april. Og netop 'Signet'-ringen fra Ro Copenhagen vil Laura bruge som et symbol på sine to børn:

"For mig er smykker noget meget personligt og det står altid på min ønskeliste til jul, fødselsdag og andre højtider. Det er en af de ting, der bare er så meget federe at få i gave, end at købe selv, for de af mine smykker, der har en historie, er nemlig helt klart dem jeg er gladest for. Mit næste ønske er at få mine børns forbogstaver indgraveret i den smukke signetring fra Ro - vi skal bare lige først have besluttet, hvad lillebror skal hedde", fortæller Laura Lawaetz. Læs mere på Lauras blog her.

En anden oplagt gave til Valentine's Day fra Ro Copenhagen er også deres fine Rock Heart ørestikker, som er formet som små hjerter og både kan købes både med eller uden diamanter eller hele deres 'My Collection', som er alle bogstaver og tal i form af vedhæng og ørestikker. En anden fin måde at give gaven et personligt touch, hvor der kan knyttes en særlig historie eller begivenhed til gaven, og med priser fra 1100 kroner er de også til at komme i nærheden af prismæssigt.

Hvis der er nogle mænd, der læser med derude, eller nogle der overvejer at give kæresten et lille hint i anledningen af Valentine's Day, som jo også er meget aktuel i forhold til frieri, så findes der i Ro Copenhagen's kollektion også den smukkeste 'Orbit' ring i 18 karat satineret rødguld med en 0.45 ct blå akvamarin eller en 0.45 ct rosa morganit med fem små brillantformede diamanter. Simpelthen så smuk!

I galleriet har vi samlet et udvalg af smykker fra Ro Copenhagen, som gerne må komme i en fin gaveæske til os på Valentine's Day.