Storm  Marie
Annonce

Storm & Marie inviterer til julehygge 8. december

af redaktionen 1/12/2016
Storm & Marie inviterer til festlig julehygge torsdag d. 8. december i deres smukke butik i København, hvor du kan opleve det nye, ultra-bløde samarbejde med Kopenhagen Fur, shoppe med 25%, nyde lækre julegodter og deltage i konkurrencer. Kom tidligt, da der er eksklusive goodiebags til de første 30 gæster.

Julen er i sig selv én stor fejring, og hos Storm & Marie er er der ekstra god grund til at fyre op under gløggen denne december og byde til julebal.

Det er nemlig allerede et år siden, at Storm & Marie slog dørene op til den smukke butik i Gothersgade i København, og som om det i sig selv ikke er en fejring værdig, har det danske modebrand tilmed også netop præsenteret et fantastisk samarbejde med Kopenhagen Fur.

Derfor inviterer Storm & Marie til en hyggelig eftermiddag med blød pels, lækkert tøj, søde snacks og varm gløgg torsdag d. 8. december fra 16-19.

Der vil være eksklusive goodiebags til de første 30 gæster, og det er desuden en oplagt anledning til at få klaret årets bløde julepakker, da der vil være 25 % at spare på hele Storm & Maries Fall16 kollektion.

Tag din veninde, søster, kollega, mor eller datter under armen, og brug en kold og mørk december eftermiddag i lækkert - og ekstra blødt selskab.

Psst… I samarbejde med Kopenhagen Fur udlodder Storm & Marie en custommade fur pom pom, som bliver lavet af Kopenhagens dygtige buntmager i butikken under eventen.

Hvor: Storm & Marie Flagship Store, Gothersgade 43, 1123 København K.

Hvornår: Torsdag den 8. december kl. 16.00-19.00

Hvordan: Kom forbi, når du er i byen (og kom tidligt, hvis du drømmer om en lækker goodiebag!)