Sød musik for modefans: Alexa Chung lancerer musikvideo og designer kollektion for Mytheresa
Foto: PR
Mode

Sød musik for modefans: Alexa Chung lancerer musikvideo og designer kollektion for Mytheresa

af Josephine Jein 29/05/2017
Den eksklusive webbutik, Mytheresa.com, lancerer stilikonet Alexa Chungs første kollektion. En kollektion, der bliver præsenteret i en tilsvarende top-tunet musikvideo instrueret af den britiske musiker Mike Skinner. Se den cool video og alle de fine styles her.

Alexa Chung er indbegrebet af fashionabel it-faktor, og har de sidste (mange) år været svær at overse i toppen af alverdens 'best dressed'-lister og frontrow til de mest eftertragtede shows. Hun er så gennemført et stilikon, at Mulberry har opkaldt en taske efter hende ("Alexa"-modellen fra 2010, red.) og dermed skriver hun sig ind i den udsøgte skare af yderst velklædte kvinder, som Grace Kelly og Jane Birkin, der har opnået samme ankerkendelse for deres stil i form af en ikonisk taske.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den langbenede model går altid forrest i trend-paraden, og derfor er det ikke pudsigt, at hun er en eftertragtet stilkyndigt navn at teame op med som co-designer på kollektioner, der skal have 'Alexa'-faktor. Og det er nok derfor, at luksus-webshoppen Mytheresa.com netop har løftet sløret for en splinter-ny kollektion designet i samarbejde med den fashion-forward britte.

Og som om nyheden om en eksklusiv kollektion med stilikonets signatur i nakken ikke var nok i sig selv, så er der ekstra sød musik forbundet med samarbejde. Alexa er nemlig kendt for at danse til sin helt egen rytme hvad angår mode og stil, og derfor lanceres kollektionen naturligvis i en musikvideo skabt af den anerkendte musiker Mike Skinner (fra The Streets, red.), der viser Alexa Chungs debutkollektion for det virtuelle luksus-paradis.

Alexa Chungs første kollektion hos Mytheresa.com, kommer som en naturlig forlængelse af et længevarende samarbejde mellem stilikonet og webbutikken. Allerede tilbage i 2013 var Alexa Chung udvalgt af sitet som en af de inspirerende kvinder, som Mytheresa samarbjede med for at vise de håndplukkede kollektioner, der blev forhandlet på sitet. For at fejre, at 'deres' Alexa nu selv har birdraget til udvalget på Mytheresa.com, mente webbutikken, at det fortjente lidt ekstra opmærksomhed - og hvad 'larmer' mere positivt end en top-tunet og eksklusiv musikvideo, der tilmed kan fremvise den smukke kollektion i de helt rette rammer?

Musikvideoen er skudt og instrueret af Mike Skinner, og viser Alexa Chung, imens hun bevæger sig gennem Irland fra det ikoniske 'Lismore Castle' til de kendte dykkerbarer i Cork iført udvalgte looks fra kollektionen.

Læs også: Mytheresa løfter sløret for eksklusivt samarbejde med Miu Miu

Alexa Chung og Mike Skinner kender hinanden tilbage fra 2004, hvor den britiske musiker hyrede den dengang ukendte model, Alexa Chung, til en musikvideo. Og først 12 år efter mødte de hinanden igen til en intim Mytheresa-middag i Tyskland, hvor ideen om musikvideoen opstod:

”Det var så dejligt at blive genforenet med Mike efter alle disse år. Jeg er en stor fan af ham - og var det også den gang, vi lavede vores første video sammen, da jeg var, jeg tror, 20 eller 21 år… han sørgede for at lave naturlige rammer med en, der ikke ved, hvordan man spiller skuespil”, fortæller Alexa Chung om mødet og musikvideon.

Alexa Chungs kollektion går online den 31. maj på Mytheresa.com, og priserne vil ligge imellem ca. 1450 kr. - 4.700 kr.

Nedenfor kan du se den fulde video, og i galleriet kan du finde alle de seje kampagnebilleder og hele kollektionen.

ELLE nyhedsbrev

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her