Kom til eksklusivt event med ELLE og Dulong Fine Jewelry
Foto: ELLE Danmark
Annonce

Kom til eksklusivt event med ELLE og Dulong Fine Jewelry

af Annonce 5/10/2017
Sammen med Dulong Fine Jewelry inviterer ELLEs modeteam til en aftens i smykkernes tegn, hvor de præsenterer deres take på Dulongs kendte ’Piccolo’-armbånd og et særligt øreringsvedhæng - og du er inviteret med! Læs mere om aftenen og se, hvordan du tilmelder dig her...
ELLE-redaktionens Fashion Director, Josephine Aarkrogh, og Stylist Director, Mie Juel, har sammen med smykkedesignerne Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi skabt et nyt take på Dulongs kendte ’Piccolo’-armbånd og et øreringsvedhæng, og du er inviteret til lanceringen den 26. oktober. Glæd dig til at se de elegante ’Piccolo ELLE’-smykker i valgfri 18 karat guld eller sterlingsølv, hvor den smukke ørering er med koral, og det fine armbånd har en koral, en akvamarin og en rosakvarts. Du kan også glæde dig til at møde Josephine Aarkrogh, Mie Juel og Anja Camilla Alajdi, som sammen vil fortælle om smykkerne og idéen bag, ligesom der vil være en eksklusiv goodiebag til alle deltagere. I videoen nedenfor kan du komme med 'behind-the-scenes', da ELLEs Mie Juel og Josephine Aarkrogh skabte det nye design til Dulongs 'Piccolo'-armbånd og øreringsvedhæng.

Hvor: Eventet foregår i Dulong Fine Jewelrys Concept Store i Lyngby Storcenter. Hvornår: Torsdag den 26. oktober 2017, kl. 17-19. ELLE-redaktionen byder velkommen kl. 17.15. Hvordan: Meld dig til via lyngby@dulongfinejewelry.com senest den 20. oktober 2017, skriv ELLE-event i emnefeltet.

Så kom og vær de første til at få fingrene i efterårets musthave-smykker - vi glæder os til at se jer!