Mode

Hilsen fra chefredaktricen: ELLE elsker kvinder

af Emilie Bech Zerlang 31/10/2014
ELLEs chefredaktrice Cecilie Christiansen byder velkommen til vores december-magasin, der er på gaden mandag d. 3. november. Læs med her...

ELLEs chefredaktrice Cecilie Christiansen byder velkommen til vores december-magasin, der er på gaden mandag d. 3. november - køb det allerede nu på din iPad her!

Tekst: Cecilie Christiansen. Foto: Isak Hoffmeyer

ELLE har, som navnet også antyder, kvinder som omdrejningspunkt. Vi skriver til og om kvinder. Vi gør vores ypperste måned efter måned for at guide, underholde og berige jer danske kvinder. Uanset om det handler om sæsonens største mode- og skønhedstrends inden for årstidsrelevante nødvendigheder som frakker og bikinier eller de små, fristende unødvendigheder, der lige tilfører det ekstra touch, om vi præsenterer jer for kvinder, der udlever (eller kæmper for) deres passion for mode, skønhed, design eller noget helt fjerde, eller om vi stiller skarpt på nogle af de udfordringer, vi kvinder gennemgår, gør vi det ved at vise dem gennem smukke, æstetiske og betagende billeder kombine-ret med ord fra landets skarpeste penne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med andre ord: ELLEs fornemmeste opgave er at klæde dig som kvinde lidt bedre på. Så garderoben er opdateret, og så samtalen over middagsbordet handler om andet og mere end dit næste køb.

Denne decemberudgave af ELLE er naturligvis ingen undtagelse - og vi har derfor spækket den med en masse kvinder (og mænd, hvis job er at gøre kvinder smukkere), som vi finder inspirerende og fascinerende, har dybde, er frontløbere og ikke mindst er dygtige til deres fag.

Ord, der i den grad også omfatter månedens eksklusive interview med Holly woodstjernen Angelina Jolie. Visitkortet er fyldt med titler som skuespiller, instruktør, oscarvinder, UNHCR-æresambassadør, gav-mild velgører - og mor (med stort m) til seks.

At sidstnævnte er en stor del af hendes identitet, er der ingen tvivl om. Børnene er med hende og ægtemanden Brad overalt - ja, selv stjernens brudeslør havde de fået lov at dekorere (hvad skete der i øvrigt lige for det? Og for kjolen … Nå, i det mindste en upgrade ift. hendes første 'brudekjole': et par latexbuk-ser og en T-shirt med gommen, skuespiller Jonny Lee Millers, navn skrevet i blod… For ikke at tale om stuntet med ægtemand nummer to, Billy Bob-Thornton: De bar hinandens blod i en ampul om halsen).

Angelina har lagt sin vilde fortid bag sig og ikke alene skiftet look og image, men også sit fokus. Fra selvoptaget stjernefrø til hele verdens humanitære ambassadør. Hun har brugt sin status og mediernes opmærksomhed klogt, nemlig til at komme ud med godgørende budskaber fremfor (fortsat) at fodre medierne med historier om sine seksuelle præferencer og blodige på-fund. Og det respekterer og beundrer vi hende for.

ELLEs Tina Jønck, som har interviewet megastjernen, fortæller i øvrigt, at hun er mere end almindeligt sympatisk. Selvfølgelig. For hun har fundet ro med sig selv, og ro i sindet givet overskud til andre. Og det er præcis dette overskud, du kan møde hos hver og en af de kvinder, der er med i dit ELLE - må-ned efter måned. Glæd dig til at møde dem.

Rigtig god læselyst,

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her