Hilsen fra chefredaktricen: ELLE #100
Foto: Sean McMenomy
Mode

Hilsen fra chefredaktricen: ELLE #100

af Emilie Bech Zerlang 28/12/2016
Når du køber månedens ELLE, er det et helt særligt et af slagsen. Det er nemlig vores udgivelse nummer 100, og det skal fejres! ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, byder velkommen til vores jubilæumsnummer med et tilbageblik på de sidste 100 numre af ELLE, og hvad der er sket, siden vi startede for 8 år siden.

Tekst: Editor-in-chief, Cecilie Ingdal

Jeg glemmer aldrig det telefonopkald. Jeg stod i min (daværende) stue hos min (daværende) kæreste, da Allers (daværende) magasindirektør Pernille Aalund ringede og glad sagde: ”T I L L Y K K E”. Og hun fortsatte: ”Du er nu chefredaktør for dansk ELLE …” Jeg hvinede og hoppede, så højt jeg kunne – alt imens min kæreste, som var helt med på, hvad det handlede om, straks fik lagt en flaske champagne på køl…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forud for opkaldet var gået otte-ni måneders intens forberedelse med alt fra jobinterview med både de franske licenshavere og den danske udgiver (ELLE-brandet ejes som bekendt af det franske medie-hus Lagardère og udgives på dansk af Aller-koncernen) og forhandling af licensaftalen til hemmelig headhunting af medarbejdere og udarbejdelse af det redaktionelle koncept. Og lige der midt i stuen åbnede døren til mit drømmejob sig. Jeg tøvede naturligvis ikke med at storme ind ad den – og det gjorde mit dreamteam af medarbejdere heldigvis heller ikke, da jeg i dagene efter kunne tilbyde dem at blive en del af det, der hurtigt skulle vise sig at blive til Danmarks skarpeste, dygtigste, sejeste, sødeste og ikke mindst mest loyale modemagasin-team (mød mine tre ’ældste’ ELLEinger på gæstelisten på side 14). Og kort efter var vi i gang i rå, industrielle lokaler i Allers nedlagte trykkerihal i Valby.

Det er næsten ni år siden, og i dag – præcis 100 ELLE-udgaver senere – kan min redaktion og jeg stolte (og lidt trætte …) kigge tilbage på det univers, vi sammen har opbygget. For nok begyndte vi med at udgive et månedsmagasin, men vi fik ret hurtigt ambitioner og vokseværk. Tillægsudgivelser som vores faste halvårlige ELLE Trendbibel eller de mere sporadiske ELLE Collections, ELLE Streetstyle eller ELLE Travel blev hurtigt en del af universet, ligesom vi siden 2012 også har udgivet det anerkendte interiørmagasin ELLE Decoration.

I 2013 inviterede vi for første gang til vores prestigefyldte modeprisfest ELLE Style Awards med 45 nominerede i 15 kategorier, en gæsteliste, der ikke alene tæller modebranchen og Danmarks mest stilige celebs, men også alle vores skønne læsere, der benytter aftenen til som modeelskere at gøre Danmark endnu chikkere. Det er i den grad i ELLEs ånd, og det gør os stolte og rørte og hjælper kun til at bekræfte os i, at det var rigtigt set at få ELLE til Danmark, når så mange danske kvinder tydeligvis har en ELLE ing i sig. – Også på hverdagsplan, for jeg har slet ikke nævnt vores digitale og SoMe-platforme, hvor vi udkommer mange gange dagligt til en hastigt voksende brugerskare, vores mange læserevents, hvor det største er det årlige ELLE & dig i København og Aarhus med i alt 600 nysgerrige, positive og shoppelystne læsere, der bruger en hel dag sammen med os og alt det bedste fra vores univers, vores Social Run, hvor vi i samarbejde med Adidas nyder en løbetur i hjertet af København – og ja, jeg kunne blive ved. For vi har også spillet fodbold, deltaget i tøjbytte på Rådhuspladsen, skabt T-shirts til fordel for Unicef, netop udgivet vores første herremagasin…

Vores fælles ambition som team, da vi fik ELLE til Danmark, var at skabe et univers, der favner chikke, nysgerrige kvinder med charme, glimt i øjet, et internationalt udsyn, en sans for samtiden – og ikke mindst en appetit til at blive klædt lidt bedre på. Om vi er lykkedes, lader vi dig bedømme; uanset hvad er vi SLET ikke færdige. Og vi glæder os til de næste 100 i selskab med dig!

Rigtig god læselyst – også med vores jubilæums-magasin, der er med denne måneds ELLE!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her