Mode

ELLE interviewer... Leighton Meester

af Laura Lawaetz 26/02/2014
Hør om Leightons forhold til mode, største stilikoner, favoritsted i verden, den perfekte aften og hvad hun er aller mest stolt af.

Gossip girl-skuespillerinden Leighton Meester er aktuel i Nelly.com's 10-års jubilæumskampagne og ELLE.dk bringer nu et eksklusivt interview med den amerikanske skuespillerinde.

Hør om Leightons forhold til mode, største stilikoner, favoritsted i verden, den perfekte aften og hvad hun er aller mest stolt af. Læs med her…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Hvad er dit næste arbejdsprojekt? Broadway produktionen af "Of Mice and Men". Jeg er super begejstret for det.


Hvad ville du lave, hvis ikke du var skuespiller? Så havde jeg valgt at blive terapeut. Det menneskelige sind har altid fascineret mig.


Hvem er din rollemodel og hvorfor? Den amerikanske forfatter Betty Friedan - hun kæmpede for ligestilling og skrev den fantastiske bog "The Feminin Mystique", der kickstartede anden bølge af feminisme.


Så du betragter dig selv som feminist? Ja da. Jeg tror på lige rettigheder for mænd og kvinder.


Hvad er dine tips til unge kvinder, der gerne vil have succes? Læs og kæmp for en uddannelse.


Hvad er du mest stolt af og hvorfor? Min familie og venner er min passion - jeg stoler på dem, og føler gensidig kærlighed og støtte hele tiden, så jeg prøver på altid at være der for dem. Min anden passion er mit arbejde - jeg er glad, når jeg arbejder. Dog føles denne Nelly kampagne ikke engang som arbejde, det er bare sjovt!


Hvad er dit favoritsted i verden? Hjemme, specielt på min sofa, haha!


Hvad er på toppen af din liste over ting, du vil gøre før du dør? Mit eneste ønske er at tilbringe mere tid sammen med venner/familie og slappe mere af derhjemme. Det er, hvad der gør mig mest balanceret og glad.


Hvordan er din perfekte aften ude? Jeg elsker at tage ud og spise middag med de nærmeste. Vi bestiller sushi, mexicansk og indisk - jeg er en rigtig madelsker.


Hvad er dit forhold til mode? Det er en personlig erklæring af, hvem du er. For mig har mode altid været et øjebliksbillede af, hvor jeg er i tid, og min stil har da også ændret sig meget igennem tiden. Lige nu er jeg i en komfortabel fase, hvor jeg er blevet mere afslappet omkring at skulle være stylet. Det kommer af at bo i LA, hvor stilen er meget afslappet, så jeg går faktisk ofte bare i skinny jeans og t-shirts. Hvorimod når jeg arbejder i NYC, føles det mere naturligt at gå mere i hæle og kjoler.


Har du et stil-ikon? Jeg elsker Catherine Deneuve og Brigitte Bardot. De er unikke kvinder, komfortable med deres kroppe, sexede og sofistikerede. Jeg tror, du kan bære et hvilket som helst look, hvis du er selvsikker og afslappet med din krop.


Hvor finder du stil-inspiration fra? Film, bøger, rejser - fra livet selv.


Har du et "life saver" stykke tøj i din garderobe? Jeg føler, at jeg aldrig kan gå helt galt i byen med en sort kjole med fremhævet talje. En hat, uld eller cashmere når det er kold, og en stråhat, til når det er varmt, er også en favorit.

Læs også: Leighton Meester for Nelly.com

Leighton Meester for Nelly.com SS14

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her