Video: ELLE besøger The Jewellery Room

Kom med når ELLE besøger The Jewellery Room under Copenhagen Fashion Week.

Fredag, 13. februar 2015 - 11:04 - af Laura Lawaetz

På den skandinaviske smykkemesse, The Jewellery Room, udstiller de største smykkedesignere fra Danmark, Sverige og Norge hver sæson deres nyeste kollektioner og giver pressen og indkøbere et indblik i de trends og designs, der kommer på markedet den følgende sæson.

The Jewellery Room er blevet en fast del af modeugen i København i takt med at smykker er blevet en større del af modebilledet generelt. Netop derfor er The Jewellery Room gået hen og blevet så betydningsfuld - både for indkøbere, for ELLE som medie og ikke mindst for smykkebranchen generelt, der ved at stå sammen som én enhed, kan positionere sig endnu stærkere både nationalt og internationalt.

Med smykkedsignere som Ole Lynggaard Copenhagen, Georg Jensen, Shamballa, Marlene Juhl Jørgensen, Dyrberg/Kern, Sif Jakobs, Maria Black og mange flere, er det den dygtigste skare af skandinaviske designere, der er repræsenteret denne dag.

The Jewellery Room var selvfølgelig et vigtigt stop for ELLE-redaktionen under modeugen i København og vi startede morgenen med brunch på Restaurant NINB med ELLE-redaktører fra hele Europa hvorefter vi bevægede os over imod H.C. Andersen Slottet, hvor designerne stod klar til at fortælle og vise deres kollektioner frem - ikke mindst for H.K.H. Kronprinsesse Mary, der også lagde vejen forbi The Jewellery Room.

Kom med indenfor i den luksuriøse smykkeverden i ELLE's videoreportage fra dagen, hvor digitalredaktør, Laura Lawaetz, besøger The Jewellery Room og taler med de dygtige skandinaviske smykkedesignere.

Video: Aller Visuals

Psst… bag The Jewellery Room står søstrene Pernille Møbjerg Knudsen & Charlotte Møbjerg Ansel-Henry fra Goldmind PR, som du kan læse meget mere om i artiklen Modeugesnak – Mød søstrene bag The Jewellery Room.