Annonce

Konkurrencebetingelser: Vind et personligt Meet & Greet med Gigi Hadid i København

Foto: PR

Dette er de til enhver tid gældende betingelser for deltagelse i konkurrencen om et personligt møde med Gigi Hadid i København udsted af ELLE i samarbejde med Tommy Hilfiger.

Legal Disclaimer

Konkurrencebetingelser

Dette er de til enhver tid gældende betingelser for deltagelse i konkurrencen udstedt af ELLE Danmark (herefter ’ELLE’) i samarbejde med Tommy Hilfiger Danmark (herefter ’Tommy Hilfiger’) med det formål at møde Gigi Hadid personligt, når hun gæster København den 23. september 2017 (herefter ’konkurrencen’). Ved deltagelse accepter alle deltagere disse betingelser.

Deltagelse: Alle, der udfylder konkurrenceformularen på ELLE.dk fra d. 13. september 2017 t.o.m. d. 18. september 2017, deltager officielt i konkurrencen.

Præmie: Præmien, vinderne modtager er et møde med Gigi Hadid for sig selv + én ven. Der udtrækkes i alt fire vindere af konkurrencen.

Vindere: Vinderne udtrækkes tilfældigt blandt alle der har deltaget i konkurrencen og har svaret rigtigt på konkurrencespørgsmålet.

I øvrigt gældende betingelser: Ved deltagelse i konkurrencen forpligter man sig til, i fald man udtrækkes som vinder, at møde op på det af Tommy Hilfiger angivne tid og sted for mødet med Gigi Hadid d. 23. september 2017 og respektere de retningslinjer, der sættes for mødet. ELLE og Tommy Hilfiger kan ikke stilles til ansvar for eventuelle ændringer, forsinkelser eller aflysninger i forbindelse med mødet, og yder ikke økonomisk kompensation for eventuelle rejseomkostninger vinderne må have haft i forbindelse med at indfri mødet. ELLE og Tommy Hilfiger forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, der ikke imødekommer de til en hver tid gældende betingelser eller har til formål at sabotere mødet. Personlige oplysninger angivet i konkurrence-deltagelsen benyttes udelukkende internt hos ELLE og Tommy Hilfiger i forbindelse med konkurrencen og kontakt til vinderne. 

Læs mere om: