Annonce

Konkurrence: Vind et personligt vedhæng i 18 karat guld fra Ro Copenhagen

Konkurrence: Vind et personligt vedhæng i 18 karat guld fra Ro Copenhagen

Vil du forkæle dig selv med en tidlig julegave med et personligt touch? I samarbejde med det danske smykkebrand Ro Copenhagen udlodder vi et vedhæng med et valgfrit bogstav i 18 karat guld eller hvidguld. Se, hvordan du deltager her...

Direkte til konkurrencen
Tirsdag, 14. november 2017 - 13:45 - af Annonce

Det danske smykkebrand Ro Copenhagen er kendetegnet ved at skabe smukke, håndlavede smykker i 18 karat rød- og hvidguld.

Alle smykker fra Ro Copenhagen er skabt med øje for de små detaljer, som - selvom de er små - ofte er dem, der gør forskellen og giver smykket kant og finesse. En af de små detaljer, som kendetegner smykker fra Ro Copenhagen er en lille signatur-diamant, som findes på alle smykker fra Ro Copenhagen.

Dertil er alle Ro Copenhagens smykker også skabt i 18 karat rød- og hvidguld, hvilket betyder, at materialevalg i den grad går hånd i hånd med design samtidig med, at priserne ligger i en ende, der gør, at alle kan være med. Så kan man næppe bede om mere.

I samarbejde med Ro Copenhagen udlodder vi et valgfrit 'bogstav'-vedhæng i 18 karat guld eller hvidguld med en lille brilliant fra deres 'My Collection' til 3 heldige vindere til en værdi af 1100 kroner pr. vedhæng.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor.

Vi finder en vinder 28. november 2017 klokken 12, og vinderen kontaktes direkte på mail eller telefon.

Måske bliver det dig, der kan forkæle dig selv med en tidlig julegave i år?

... Good luck! 

 

Læs mere om: