Ny dansk bog stiller skarpt på verdens mest berømte familie: The Kardashians
Foto: All Over Press
Celebrity

Ny dansk bog stiller skarpt på verdens mest berømte familie: The Kardashians

af Pernille Hammershøj Madsen 9/11/2016
Katrine Memborgs nye fanbog ”K for Kardashian” har netop set dagens lys, og bogen giver dig alt den saftige sladder og fascinerende viden om den amerikanske celebrity-familie, hvis medlemmer gang på gang overgår hinanden i selviscenesættelse og egodyrkelse. Vi har talt med Katrine Memborg om bogen og fascinationen af den berømte familie.

I ”K for Kardashian” kan du læse om alt det, du ikke vidste om verdens vildeste celebrity-familie: The Kardashians.

Bogens forfatter er tidligere chefredaktør på magasinet Vi Unge, Katrine Memborg, som i flere år har holdt sig opdateret på alt det, som bladets unge læsere interesserer sig for, og så har hun også fascineret fulgt med i The Kardashians utrolige tilværelse. Fra singlemoren Kourtney med tre børn og en ekskæreste, som dukker op når det passer ham, til de to efternølere Kylie og Kendall der begge har fuld gang i karrieren i henholdsvis model – og makeup verdenen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kylie Jenner kan nu (også) kalde sig sangerinde

Og ifølge Katrine Memborg har vi kun set begyndelsen på familiens Kardashians eskapader:

”De vil blive ved med at iscenesætte sig selv, vælte sig i drama og overskrifter og overgå hinanden med det ene bling efter det andet. Jeg er vild med det!"” siger hun, og ifølge Kathrine Memborg kan Jantelovs Danmark lære et eller andet om The Kardashians. For selvom de er langt ude og hele tiden stræber efter noget vildere, så er de også bedøvende ligeglade med, hvad andre tænker om dem:

”Men Kardashian-familien er også inspirerende. Søstrene har en fed stil, og de er sindssygt seje til at få en business op at køre,” mener bogens forfatter.

Når spørgsmålet falder på, hvem af familiens utrolige medlemmer, der har overrasket Katrine Memborg mest, er hun helt sikker på, at det er Kylie Jenner:

”Det må være Kylie. Ja, hun har fået lavet en masse hist og her i en al for ung alder, men hun er virkelig en dygtig forretningskvinde. Hun forstår i den grad at udnytte sit brand. Hun har stor succes med sin makeuplinje og er utrolig selvstændig. Til forskel fra sin søster, der har åbenlyse talenter som model, har Kylie måtte kæmpe lidt mere. Respekt herfra!”

Og det siger noget, at Katrine Memborg vælger at fremhæve Kylie i en familie, hvor faren har skiftet køn til kvinde efter mange år i rampelyset som professionel atlet.

Se også: Kim Kardashian holder pause fra de sociale medier efter overfaldet i Paris

Men er der nogen danskere, som kommer op på siden af Kardashian familien? Ikke ifølge Katrine Memborg.

I selviscenesættelse og reality-star-quality kan den famøse familie fra Bryggen ikke engang nå dem til sokkeholderne. The Kardashians har nemlig altid været en del af overklassen, og så har de god stil, mener Katrine Memborg:

”Visse af dem er nået toppen med knap så fancy midler (sextape, operationer mv.) – men det har jo virket! Og det kan kun lade sig gøre i USA. De ER The American Dream!,” slår Katrine Memborg fast, men hvis hun skal nævne én dansker, som kan prale af, at være den største Kardashian-fan er det blogger og instagrammer Irina the Diva, som har over 100.000 følgere på Instagram og ligner Kim Kardashian meget.

Katrine Memborgs nye bog ”K for Kardashian” er fuld af overraskelser og gør dig klogere på, hvorfor The Kardashians er blevet, som de er. Er der noget, der har overrasket den garvede celebrity-ekspert, så er det, at hendes veluddannede veninder på 30+ også er fuldt opdaterede på Kardashian-familien. Vi har nemlig brug for underholdning, mener Katrine Memborg.

Katrine Memborgs bog 'K for Karadashian' kan købes i butikkerne nu og koster 200 kroner og kan købes online her.

Swipe dig igennem galleriet og se en masse billeder af den berømte Kardashian-familie:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her