Ny Hollywood-trend hitter: The Spouse Burn
Foto: All Over Press
Celebrity

Blake Lively og Ryan Reynolds skaber (igen) ny par-trend!

af Kirstine Juhl 14/11/2017
Trenden ‘The Spouse Burn’ hitter lige nu i Hollywood, hvor vi ser par som Chrissy Teigen og John Legend, Ryan Reynolds og Blake Lively gøre tykt grin med hinanden på sociale medier. Læs mere om den nye trend her...

Ryan Reynolds er stor-mester i en forholdsvis ny disciplin, som går ud på at pranke sin smukke kone Blake Lively. Det bevidste den 41-årige skuespiller endnu engang på sin Instagram for nyligt, da han postede dette billede af hende, med den korte beskrivelse #nofilter nedenunder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et opslag delt af Ryan Reynolds (@vancityreynolds) den

6. Nov 2017 kl. 2:27 PST

Til Blakes forsvar så er hun her på arbejde på et film-set, hvor hun har undergået en noget markant forvandling til rollen som stofmisbruger i den kommende film ’The Rhythm Section’.

Det forhindrede dog ikke Ryans billede fra at gå viralt, og internettet erklærede Blake og Ryan for #couplegoals endnu engang.

Og det er absolut ikke første gang, at Blake og Ryan gør tykt grin med hinanden på meget offentlige steder.

Tidligere på året tweetede Ryan Renolds nemlig et billede af Gossip Girl-stjernen på Blakes fødselsdag, hvilket jo er en meget sød gestus. Men taget i betragtning, at halvdelen af hendes ansigt var skåret væk på billedet, så får den søde gestus en noget anderledes betydning. Og modsvaret kom prompte: For Blake valgte naturligvis helt strategisk, at den søde hævn skulle falde på Ryans fødselsdag to måneder senere, hvor Blakes fødselsdagshilsen til sin mand mest af alt er dedikeret til en helt anden Ryan...

Se selv her:

Happy Birthday, baby.

Et opslag delt af Blake Lively (@blakelively) den

23. Okt 2017 kl. 3:25 PDT

Og Hollywood-pranks i par-land er ikke just et nyt fænomen. Den mest prominente pranker i den mest traditionelle forstand må siges at være Ellen DeGeneres, som har en ret imponerende historik, når det kommer til at skræmme sine talkshow-gæster live på tv. Men de pranks, som Blake Lively og Ryan Reynolds kærligt fyrer efter hinanden online, er noget anderledes end at skræmme sine gæster på et talkshow. Det, Hollywood-parret gør, har nemlig fået sit helt eget navn, og er blevet kendt som ’The Spouse Burn’.

Vogue definerer ’Spouse Burn’ som den nye trend, hvor partnere offentligt (og helt intentionelt), gør grin med hinanden eller hænger den respektive partner ud på nettet. Et andet par, der er eksperter på dette område, er Chrissy Teigen som ofte tyr til Twitter for at gøre tykt grin med hendes mand John Legend:

I always have a note in my pocket that says "john did it" just in case I'm murdered because I don't want him to remarry #truelove #tips

— christine teigen (@chrissyteigen) 30. august 2014

... Og så var der denne, hvor Chrissy Teigen sørgede for at få John Legend helt ned på jorden igen:

settle down, you're okay at it

— christine teigen (@chrissyteigen) 31. august 2016

En tredje som også tilskriver sig 'The Spouse Burn' trenden er Justin Timberlake, som er blevet notorisk kendt for at ’photobombe’ sin smukke kone Jessica Biel på den røde løber.

Og hvad er det, denne nye trend kan? Udover at celebs fremstår mere som mennesker, man kan relatere til, når de pranker hinanden online, så har ’spouse burns’ også den effekt, at de indirekte fremmer karrieren for begge partnere, da de kærlige drillerier ofte skaber en lavine af reposts, kommentarer og ’likes’ på posts, hver gang en kendis vælger at hænge ægtefællen ud.

Læs også: Her er Harry Styles samlede dating-historie

Derfor er det måske ikke den største tilfældighed at de par, som internettet hylder, er de selvsamme par, som også er kendte tilhængere af den nye trend – og om ikke andet, må det samtidig være dejligt befriende for Hollywood-par, der altid må følge en vis etikette i offentligheden, at kunne vise sig selv fra en mere afslappet side.

Vi glæder os til det næste ’Spouse Burn’ fra nogle af vores favorit-celebs lige nu - hvem mon det næste 'offer' for denne trend bliver?

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her