Kom med til ELLE Style Awards forfest i Magasin

Som optakt til ELLE Style Awards 2017 varmer vi op til den store aften sammen med Magasin med et "pre-party"-event i Magasin Lyngby, Magasin Kgs. Nytorv og i Magasin Aarhus. Læs mere og tilmeld dig eventet her...

Tirsdag, 18. april 2017 - 14:46 - af Emilie Bech Zerlang

Er du klar til årets største modefest, ELLE Style Awards, som løber af stablen den 23. maj 2017? Vi varmer op til den store aften med tre "pre-party"-events i Magasin Lyngby, Magasin Kgs. Nytorv og i Magasin Aarhus, hvor du kan blive opdateret på de nyeste tendenser indenfor både mode og skønhed.

Du kan nemlig glæde dig til at møde L'Oréal Paris, som vil stå klar med en masse tips og guides til hårstyling og makeup, som du kan kopiere til sommerens fester eller lade dig inspirere af til ELLE Style Awards, hvis du har sikret dig en billet (... Og ellers kan du stadig nå at købe en billet på ELLE.dk/billet). 

Du kan også møde ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, som vil opdatere dig på sæsonens største trends og guide til, hvad du skal gå efter til alle de kommende sommerfester - hvad enten du kan se frem til bryllup, en havefest eller bare skal male byen rød med veninderne. 

Sidst, men ikke mindst kan du også ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal og tekstildesigner Cecilie Elisabeth Rudolf, som er designeren bag årets ELLE Style Awards-print 'CabarELLE'.

Under eventet vil være lidt lækkert at spise og drikke, og du kan du selvfølgelig også glæde dig til en lækker goodiebag, hvor der blandt andet vil være gavepapir med det smukke ELLE Style Awards-print at finde. 

Tid og sted:

  • Magasin, Lyngby den 4. maj kl. 16.30-18.30
  • Magasin, Kgs. Nytorv den 10. maj kl. 16.30-18.30
  • Magasin, Aarhus den 18. maj kl. 16.30-18.30

Pris og tilmelding:

Det koster 50 kroner at deltage i Magasins pre-event, og du kan købe billet til Magasin-eventet i Lyngby, Kgs. Nytorv og Aarhus HER.

Ved at klikke på banneret nedenfor kan du købe billetter til ELLE Style Awards den 23. maj i DR Koncerthuset

Læs mere om: