Josephine Aarkrogh: Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017

Moderedaktøren: Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017
Foto: Josephine Aarkrogh

ELLE Style Awards 2017 nærmer sig med hastige skridt, og her på ELLE-redaktionen er vi mere end spændte på årets største modefest! Som optakt til den store aften, har vi spurgt ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh ind til, hvad hun glæder sig mest til, og hvad hun skal have på...

Tirsdag, 4. april 2017 - 13:41 - af Emilie Bech Zerlang

Hvad drømmer ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh om at have på til årets ELLE Style Awards, og hvad glæder hun sig mest til på den store aften? Få svaret nedenfor i vores lille ELLE Style Awards-talk med Josephine. 

Hvad drømmer du om at have på til ELLE Style Awards 2017?

Det bedste ved ELLE Style Awards er, at man gerne må dresse meget up, noget man ellers ikke gør til så mange lejligheder. Vi er så heldige at få lov at låne kjoler til den store aften, og det gør, at man også kan vælge noget, der måske er lidt vildere, end man ellers selv ville investere i. Jeg har ikke noget specifikt i tankerne endnu, men er altid ret glad for, hvis det ikke bliver helt gulvlangt, så man også kan se et par fine sko.

3 ting du altid har med i håndtasken, når du skal fest?

En pudder, noget til læberne og min telefon

Hvad glæder du dig mest til til ELLE Style Awards 2017?

Det hele! Noget af det hyggeligste er faktisk at få lavet hår og makeup om morgenen med hele redaktionen, men ellers glæder jeg mig selvfølgelig til at se de glade vindere, og til at se hvordan hele modebranchen bare klæder sig lidt finere på end normalt til den aften. Vi er også allerede i gang med forberedelserne til årets tema på aftenen, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det udfolder sig.

Dit all-time bedste ESA-minde?

De fleste år har jeg arbejdet backstage på den store aften, for at lave vores særlige ESA-tillæg, der går i tryk blot et par dage efter. Det har jeg især gjort med journalist Maria Munch, og selvom det til tider har været lidt udfordrende, er det også fedt, når det hele går op i en højere enhed!

Vil du med til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj i DR Koncerthuset og opleve årets værtinde Oh Land og Signe Lindkvist og se, hvem der løber med de prestigefyldte 16 priser? Så skal du skynde dig ind på ELLE.dk/billet og købe en billet til showet. 

 

Læs mere om: