#MoëtMoment: ELLE overrasker de nominerede i kategorien 'Årets Designer' til ELLE Style Awards 2017
Annonce

ELLE overrasker de nominerede i kategorien 'Årets Designer' til ELLE Style Awards 2017

af Annonce 2/05/2017
Årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, er under en måned væk, og her på ELLE-redaktionen er forberedelserne i fuld gang. Her kan du komme med, da vi overraskede de tre nominerede i kategorien 'Årets Designer' med de gode nyheder, blomster og bobler fra Moët & Chandon...

It's party time! Et af årets højdepunkter her på ELLE-redaktionen, ELLE Style Awards 2017, er kun få uger væk, og derfor er forberedelserne for alvor sat ind.

Til ELLE Style Awards uddeler vi 16 priser, hvor de dygtigste mennesker inden for dansk mode er nomineret. Og når vi taler om de creme de la creme inden for dansk mode, hører der naturligvis en særlig overrækkelse og et særligt 'moment' til, når de prestigefyldte nomineringer skal uddeles.

Med favnen fuld af blomster og bobler fra Moët & Chandon skabte vi derfor et vaskeægte #ELLExMoetMoment, hvor ELLE tog på tur og overraskede de nominerede i kategorien 'Årets Designer' med en customized Moët et Chandon med de nomineredes navne i guld på flasken - fint skal det selvfølgelig være!

Moët & Chandon er naturligvis også med til selve ELLE Style Awards den 23. maj - for der er ingen rigtig fest uden gyldne, boblende dråber i lange, smukke glas - både til aftenens gæster og ikke mindst alle vinderne.

I videoen nedenfor kan du komme med på tur, da vi overraskede de tre nominerede designere i kategorien 'Årets Designer': Mark Tan, Helle Hestehave og Rikke Baumgarten for Baum und Pferdgarten og Christina Exsteen for By Malene Birger: