Dossier

Dossier er et nyt dansk magasin til mænd, som udkommer fire gange om året. Magasinet udkommer med dansk ELLE og til kunder i Københavns Lufthavn og i herreafdelingen i Magasin du Nord i København, Aarhus, Odense og Lyngby

Oplaget er lidt under 50.000.

I Dossier skriver vi om business- og startup-profiler, men også om sportsmænd og kulturfolk, politikere og forskere, så længe vi kan præsentere en interessant karrierevinkel i mennesket og et interessant menneske i karrierevinklen. Vi dyrker korte og skarptvinklede indslag, så vores medvirkende udelukkende fortæller om noget, de ved eller føler særligt meget om og for.

Dossier skiller sig ud ved at have 15-20 hovedpersoner i ét magasin. Disse mænd er også en del af vores modeserier, for vores 'modeller' er netop ikke modeller, men musikere, kokke, businessmænd osv., der som en del af modeserierne fortæller historier fra deres virkelighed. Det er også i den virkelighed, vi fotograferer dem, og ikke i fotostudier.

PS: Et dossier er en mappe, et omslag eller et hæfte, der indeholder de samlede akter om en person eller en sag.

Det aktuelle, og femte, nummer af Dossier indeholder interview med Viktor Axelsen, Kasper Winding, Gustaf Skarsgård, Henning Jensen, Henrik Stenson, David Lagercrantz og mange flere.

Redaktionen på Dossier
Events Dossier Danmark
Dossier Forhandlerliste