Kom til eksklusiv Design Hour med INTERSTUDIO Home og ELLE Decoration
Annonce

Kom til eksklusiv Design Hour med INTERSTUDIO Home og ELLE Decoration

af Annonce 13/02/2017
Sæt kryds i kalenderen torsdag den 2. marts 2017 klokken 17-18.30, når INTERSTUDIO Home og ELLE Decoration inviterer til eksklusiv Design Hour, hvor du kan opleve italienske Molteni&C og deres unikke garderobeløsninger. Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser. Tilmeld dig her...

Oplev italienske Molteni&C’s unikke garderobeløsninger hos INTERSTUDIO Home, når ELLE Decoration er medvært på et event, der sætter spot på indretningen af det perfekte skab.

Du vil kunne møde ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal, der har flyttet dele af sin lækre garderobe ind i Molteni&C’s elegante walk-in closet og få hendes bedste råd til, hvordan du organiserer dine outfits og skaber de perfekte rammer for din garderobe.

TILMELD DIG INTERSTUDIO x ELLE DECORATION 'DESIGN HOUR'-EVENT HER

På aftenen får du også mulighed for at gå på opdagelse i Molteni&C’s øvrige kollektion af møbler og ikke mindst opleve et af verdens pt. bedst designede køkkener fra det italienske superbrand Dada.

Der er plads til 40 gæster og tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Arrangementet er gratis, men med bindende tilmelding, og der vil selvfølgelig være en lækker goodiebag til alle aftenens gæster.

Hvor: INTERSTUDIO Home, Galleri K, på første sal oven over restaurant The Market

Hvornår: Torsdag den 2. marts kl. 17-18.30

Hvordan: Tilmeld dig INTERSTUDIO x ELLE Decoration Design Hour HER

Aftenens program:

17.00: Drinks fra den nye succes restaurant i Galleri K, The Market og velkomst

17.15: Introduktion til italienske Molteni&C v. INTERSTUDIO Home’s ejer Annette Mønsted i samtale med ELLE Decorations redaktør Mette Skjødt Strandberg.

17.30: Oplæg om den perfekte garderobeindretning v. ELLE’s chefredaktør Cecilie Ingdal i samtale med ELLE Decorations redaktør Mette Skjødt Strandberg

18.00: Gå på opdagelse i Molteni&C’s møbelkollektion i INTERSTUDIO Home's lækre showroom, der udover garderober også byder på køkkener i absolut særklasse, møbler af den italienske mester Gio Ponti og smukke nyheder fra succesen MDF Italia.

TILMELD DIG INTERSTUDIO x ELLE DECORATION 'DESIGN HOUR'-EVENT HER

Psst ... Som gæst deltager du automatisk i konkurrencen om en unik skammel designet af japanske Nendo for MDF Italia til en værdi af 2.380 kroner. Perfekt til dit soveværelse!