Annonce

ELLE Decoration guider: Sådan skaber du efterårshygge i din bolig

af Annonce 4/10/2016
Efteråret har meldt sin ankomst, og det betyder masser af hyggelig efterårsstemning til indretningen i din bolig. ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt, guider her til, hvordan du kan skabe en hyggelig efterårsstemning med Stelton og deres fine univers, når de kølige eftermiddage melder sin ankomst den kommende tid...

Efteråret og dermed de køligere dage banker på, og findes der noget mere hyggeligt end en eftermiddag hjemme i hyggelige omgivelser, mens det kolde vejr holder sig udenfor?

På ELLE Decoration vil vi gerne gøre det lettere for dig at tage nogle lette, funktionelle og æstetiske flotte beslutninger, når det gælder design til efterårshjemmet, og derfor har ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt, udvalgt nogle af de elementer fra Steltons univers, som kan skabe hygge på kølige eftermiddage i dit hjem:

”EM77-termokanden er en klassiker og den får hvert år nyt liv, når Stelton giver den nye farver. I år er favoritten en sart lavendel, som gør sig godt i en efterårshyggelig indretning, blandt andet fordi den skubber en ellers maskulin form i en mere feminin retning. Termokanden er designet i 1977 af Erik Magnussen, og det gør den selvfølgelig ekstra fin at trække frem nu, hvor vi i den grad dyrker 1970’ernes referencer i vores bolig,” fortæller Mette Skjødt.

Steltons hjemmeside finder du hele Steltons udvalg af ting til dit hjem, og i galleriet nedenfor har vi samlet alle de produkter, som ELLE Decoration-teamet har brugt til at style billedet i toppen med.