Annonce

ELLE Decoration guider: Sådan dækker du et fint morgenbord

af Annonce 28/09/2016
Mangler du inspiration til, hvordan du kan dække et fint morgenbord både til hverdag og weekend? ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt, kommer her med sit bud på, hvordan du dækker et fint morgenbord med elementer fra Steltons fine univers...

I løbet af et døgn tager du et helt hav af designbeslutninger.

Fra du står op om morgenen og drikker din kaffe, til du kryber i seng med solen og lægger dine smykker væk i skålen på dit natbord.

På ELLE Decoration vil vi gerne gøre det lettere for dig at tage nogle lette, funktionelle og æstetiske flotte beslutninger, når det gælder design til hjemmet.

Og hvor bedre at starte end med morgenbordet, som vi næppe er de eneste, der foretrækker veldækket - i hvert fald i weekenden, når roen og den afslappede stemning skal til at sætte ind og sprede hygge i hjemmet.

ELLE Decorations Editor, Mette Skjødt, har i den forbindelse udvalgt nogle elementer til morgenbordet fra Stelton, herunder produkter fra deres Theo,- Arne Jacobsen,- Emma,- og Collarstel, som på alle måder kan skabe det fineste morgenbord:

”På morgenbordet har vi valgt at sætte fokus på kaffen, da Stelton er kommet med en superfin kaffekværn, ’Collar’, som ikke bare er uundværlig, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din morgenkaffe, men også virkelig smuk som et dekorativt element i dit køkken. I serien – og på bordet – findes også en espressokande, som er af den old school italienske slags, der skal boble løs på dit komfur. Det kan jeg rigtig godt lide. At nyt design udforsker gamle teknikker. Bakken og sukkerskålen er fra Arne Jacobsens Cylinda-serie tegnet i 1967. Den serie er blandt mine egne Stelton-favoritter. Så ren og enkel i udtrykket, og så fyldt med god designhistorie. I glæden over de nye varme metaller må man endelig ikke smide stålet i skammekrogen og i en serie som denne, kommer det virkeligt til sin ret,” fortæller Mette Skjødt.

Kunne du tænke dig at dække et morgenbord á la det, du ser på billedet øverst? På Steltons hjemmeside finder du hele Steltons udvalg af ting til dit hjem, og i galleriet nedenfor har vi samlet alle de produkter, som ELLE Decoration-teamet har brugt til at dække morgenbordet med.