Mode

Superbloggeren Camille Charrière om samarbejdet med Y.A.S

af Emilie Bech Zerlang 14/10/2014
Danske Y.A.S, har teamet op med Camtyox - mød superbloggeren til et snak om mode og personlig stil...

Det danske high-street mærke, Y.A.S, har teamet op med den smukke, velklædte og internationalt kendte modeblogger, Camille Charrière, der har bloggen Camille Over The Rainbow.

Y.A.S er et skandinavisk inspireret brand med et feminint og moderne udtryk, hvor der leges med både prints, former og forskellige materialer. Derudover er mærket i særdeleshed kendt for at tilføre alle deres design et personligt præg, der gør hvert design unikt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Dagens drømmekøb.. Sneakers fra Isabel Marant

26-årige Camille Charrière er fransk, men bosat i London og driver til dagligt modebloggen camilleovertherainbow.com. Camille er kendt for sin personlige stil, et godt mix af high-end og high-street og for at kommunikere livligt og personligt overfor sine læsere.

Med rødder i det franske, kombinerer Camille ofte sit skandinaviske look med den franske enkelthed og har med sin stil vundet flere tusinde læseres opmærksomhed verden over.

Læs også: Knæk Cancer - Byd på Iben Hjejles smukke ESA kjole!

Mød Camille til en snak mode, stil og om samarbejdet med det danske brand Y.A.S. Læs med her...

Hvem inspirerer dig? Har du et ikon eller et forbillede?

"Caroline de Maigret! Hun er ekspert i at klæde sig helt unikt og personligt, og så er jeg vild med den måde hun - for mig - er indbegrebet af ægte Parisienne! Caroline er virkelig sin egen, og det ser man i hendes valg af tøj. Det er det samme, jeg selv stræber efter - at være mig selv og afspejle det igennem mit tøj.

Så hvordan vil du selv beskrive din stil?

"Ret drenget faktisk. Jeg beskriver gerne min stil som enkel, rock'n'roll og meget fransk. Jeg klæder mig ikke i så mange farver, da jeg ofte føler mig for fin eller for overdressed i farver. Så min stil handler meget om at lege med nuancer indenfor samme farvepalette. Og klæder jeg mig i print, er det oftest kun i form af striber. Og så elsker jeg læder, og det har jeg altid gjort!"

Hvilke trends ser du som de vigtigste denne sæson?

"Store frakker! Og så vil der kommer et endnu større fokus på materialer. Desuden vil vi se enklere linjer end vi så i foråret. Vi vil begynde at klæde os meget med lag-på-lag igen, og så er de knælange støvler altså kommet for at blive!"

Hvorfor blogger du, og hvad kan du godt lide ved at blogge?

"Jeg startede med at blogge da jeg arbejdede indenfor økonomi; jeg havde brug for et kreativt frirum. Jeg sagde hurtigt mit job op og brugte min blog som en slags online portfolio. Bloggen skaffede mig hurtigt mit første job i modebranchen. Min blog begyndte at vokse, og pludseligt havde jeg ikke tid til begge dele. Jeg nåede at arbejde for både Net-a-porter og andre digitale platforme, men pludselig var jeg nødsaget til at prioritere. Og jeg valgte bloggen. I dag betyder bloggen så meget for mig! Det gik for alvor op for mig, da jeg stod overfor valget. Jeg kunne bare ikke slippe den! Den dag i dag er jeg meget stolt af den og bruger den til at udtrykke min kreativitet. Kreativitet og mode er blevet en stor del af mig, og jeg er vild med at have indflydelse og at kunne være med til at skabe. Det er også derfor jeg er så glad for dette samarbejde med Y.A.S. - et samarbejde hvor jeg fungerer som ambassadør for brandet - ikke bare model. Jeg har meget til fælles med brandet, og samarbejder som dette har det jo med, at kaste nye spændende muligheder af sig… "

Se de cool kampagnebilleder med Camille i galleriet nedenfor.

Psst.. Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her